perjantai 16. toukokuuta 2014

Syrjähyppy Kotiguruun

Olen ruukannut joka kevät tehdä porstuaani pienen makeoverin jolla saan tilan tuntumaan vuodenaikaan sopivammalta. Tänä vuonna ten sen taas, mutta tällä kertaa teinkin sen aika isosti.
Kuvassa näkyy tila vielä talviasussaan ja voin kertoa että tuosta tunnelmasta ei enää ihan hirveästi jäänyt jäljelle kun inspiraation sain. Muodonmuutos on siis melkoinen edellsivuosiin verrattuna.
Jaa että minkälainen siitä nyt sitten tuli? No käykää katsomassa tuolta Kotigurun sivuilta juttuni ja kuvat. Lupaan että yllätytte.

I usually do a little makeover to my porch every spring to make it feel more appropriate for the season. This year I did it again and I did it big. 
The picture above is from the winter look and if you want to see how it looks right now, go see the whole story at Kotiguru. I promice you it will be worth checking out.

16 kommenttia:

 1. Vau, siitähän tuli viidakko! Tosi hieno muutos. :) Näkisin itseni hyvinkin tuolla istumassa teemuki kädessä (ja kissan kaivamassa multia ruukuista ;). Voi olla että joudun varastamaan tuon mansikkaritiläidean.

  VastaaPoista
 2. No todellakin yllätty!!! Ihan huikee, vaikka ei edellisessäkään ollut mitään vikaa. :D

  VastaaPoista
 3. Upea muutos, ihan mahtava porstua!

  VastaaPoista
 4. Mä niin tykkään sun tyylistä! Puhtaasti omanlaisesi sisustuslinja ja sujuvaa tekstiä, ehdottomasti yksi lempiblogeistani.

  VastaaPoista
 5. Hieno! Tekisi mieli istahtaa tuoliin lukemaan kirjaa! Ihana varmasti sekä aurinkoisella että sateisella säällä!

  VastaaPoista
 6. Taas blondi ei tajuu mutta mie en näe nyt muutoksesta kuvia vai klikkaanko jotain väärin...kääks haluun nähdä muutoksesta...täytyy yrittää uudelleen..tai sit pitää juoda vielä pannullinen kahvia et osaan klikkailla.. :) Aurinkoista päivää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä Kotigurussa on siinä kuvan alla sellaisia harmaita ympyröitä joista ensimmäinen on punainen. Klikkaile niitä harmaita ;-)

   Poista
 7. Tää blondi ei edes tajuu miten sinne Kotiguruun hypätään!

  VastaaPoista
 8. Tossa munjorinassa on tekstilinkki kohdassa missä lukoo "tuolta Kotigurun sivuilta juttuni ja kuvat". Sitä kun klikkaa ni johan hyppää :-)

  VastaaPoista
 9. Kiitos nyt osasin ja aivan huikean hienolta näyttää..oikea viherkeidas minäkin istuisin tuolla ja joisin aamukahvit...aamulla yleensä kun bloggailen niin aina ja joka kerta juon aamukahvini taskulämpimänä koska innostun lukemaan blogeja, niin en muista et se kahvi jäähtyy :)

  VastaaPoista
 10. Ihan mahtavan makea viidakkoporstua!

  VastaaPoista
 11. sinä se osaat! taas meni pari tuntia kuin hujauksessa lukiessa sinun ihanaa blogia.

  VastaaPoista