sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Toisinpäin

Keittiöni ikkunat antavat itään ja etelään ja aamuisin koko huone kylpee valossa. Mikään ei kyllä piristä niin paljon kun kunnon annos valoa heti aamutuimaan. Mukavaa on myös se että tässä huoneessa riittää valoa myös kasveille, muualla talossa varsinkin talviaikaan kun tuppaa olemaan niin pimeää ettei siellä menesty kunnolla edes ihmiset.

Valosta nauttiessani muistui mieleen taas kääntää ruokapöytä toisinpäin. Talviaikaan sitä on melkein pakko pitää sivuttain ikkunoiden alla pauhaavien sähköpattereiden vuoksi, mutta onneksi kesäksi patterit voi kääntää kiinni. Pöytä näin antaa paljon enemmän tilaa liikkua sen ympärillä ja koko huone tuntuu taas hetken aikaa paljon tilavammalta ja ilmavalta. Ah kevät ja valo, kuinka sua kaipasinkaan!

My kitchen is by far the best room in the house this time of the year. There's so much light in the morning that I almost don't need any caffeine to wake up. I turned the table straight again instead of sideways and the room feels a lot bigger again for a while. (There's radiators in front of the windows so while they are in use, in the winter,  the table must be placed so that it won't get in contact with them.)

3 kommenttia:

  1. Mä sitten tykkään tuosta teidän keittiöstä! Kyllä siinä aamut alkavat kivasti aivan varmasti!
    Mukavaa sunnuntaita!
    ps. Hieno grillisysteemi...

    VastaaPoista