sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kesälautaset

Se on ihan hyvä aloittaa varustelu kesää varten jo tässä vaiheessa talvea. Varsinkin jos kirpparilla vastaan tulee näin nätit ruokalautaset. Tämä kuosi ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta pienellä googlauksella selvisi että varsin suosittu on tämä sarja naapurimaan puolella ja vähän hankalampi löytää täältä kotimaasta. Harmillinen juttu sinänsä, koska löysin näitä viisi ja tietenkin nyt pitää jostain saada vielä yksi lisää jotta saan sopivan määrän tuleviin kesäkattauksiini.

I came across these vintage Swedish Berså plates and fell right in love. These will be perfect for my summer dinners. Too bad I only have five of these, now I need to find one more and that is a bit difficult since these aren't that common in Finland. 

16 kommenttia:

 1. Hieno löytö...ovat kauniita ja kesäisiä..:)

  VastaaPoista
 2. Aivan upeat! Olen Torpan myötä aloittanut siedättämään itseäni kestämään parittomia määriä astioita, aiemmin oli katastrofi, jos vaikka kuuden viinilasin sarjasta yksi meni rikki... :D

  VastaaPoista
 3. Oi, olen kateellinen. Olen kuolannut tuota sarjaa jo useamman vuoden, mutta noita on tosiaan todella vähän liikenteessä Suomessa... Ihania!

  VastaaPoista
 4. Hienot on! Kelpuuttaisin tuota sarjaa meillekin, mut harvemmin on vastaan tullut.. Ruotsissahan ne tosiaan on suosittuja.

  VastaaPoista
 5. Täydellinen kattaus neljälle, ja yksi lautanen varalla jos menee rikki :)

  VastaaPoista
 6. Oi, Berså on minunkin suosikki. Yhden kulhon olen Suomesta löytänyt.

  VastaaPoista
 7. Tosiaan tulee ihan kesä ja kesämökkeily mieleen noista lautasista! Toivottavasti löydät niitä jostakin lisää.

  VastaaPoista
 8. Veitsi kuuluis kattaa terä lautaseen päin;)

  VastaaPoista
 9. Mulle entuudestaan tuttu ja tykkään! :)

  VastaaPoista
 10. Minäkin tykkään näistä, harmi että on niin vaikea löytää. Onnittelut!

  VastaaPoista
 11. Hianot on, tulisipa se kesä jo pian että pääsisi pihalle syömään. :)

  VastaaPoista
 12. Noi on kyllä hienot. Eikä se nyt mikään mahdottomuus ole niitä lisää löytää, kyllä niitä aina silloin tällöin näkee yksittäisinä myynnissä. Yhdessä huutokauppapaikassa noitä oli kerran iso sarja kulhoista ja kannuista lähtien, mutta hintapyyntö oli ihan omaa luokkaansa...

  VastaaPoista