tiistai 25. helmikuuta 2014

Tyyli alkaa asettua

Porrasprojektin myötä koko eteisen fiilis muuttui huimasti paremmaksi. Nyt ne näyttävät jo silmiini siltä niin kuin ne olisivat aina olleet tuollaiset vanhat ja kulahtaneet Ihan täysin olen unhoittanut aiemmat värit. Moni on Myös jo  käynyt ihmettelemässä että mitä olen noille oikein tehnyt. Eräs vieras siveli askelman pintaa ja sanoi että ihan nahalta tuntuu. Hyvä niin. Niin paljon parempi kuin ennen jolloin kukaan ei sanonut niistä juuri muuta kun "onpas jyrkät". 

Ja kuten huomaatte se kellokin löysi sitten paikkansa. Mukavasti tasapainottaa tuota maisemaa ja nostaa katsetta vähän ylemmäs kun se aiemmin tuppasi jäämään tuon kaapin kohdalle.
Hieman on mieltä alkanut kiehtoa ajatus myös noiden porraskaiteiden entraamisesta. Valkoisina ovat niin kovin tylsät. Muistelisin alempana olleen jännän tiilen-viininpunaisen maalipinnan. Saattaa olla että tässä jonain päivänä on pakko kurkata että mitä sieltä löytyy...

The feeling in the hall is way different now since the staircase changed it's appearance. I must say that I can't anymore remember how they used to look, this new look is just so good.
And my new vintage clock found it's place on the wall. I like how it makes the whole room look higher now. 
I still think I might have to do something with the handrails too. The white looks a bit boring now. 

14 kommenttia:

 1. Ihan nahaltahan se myös näyttää. Porraskaiteeseen voisi sopia myös tuo turkoosi(?), jota on lattian kuviossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä voisi mutta sille linjalle en lähde :) Tykkään että samaa maalia ei saa olla muualla kun yhdessä kohdassa huoneessa.

   Poista
 2. Vautsi, kylläpäs siitä tulikin upea! Aivan justiin sen näköinen että justiin tuon näköinen sen pitääkin olla :D Ja jos tuntuu nahalta niin ei varmaan ole liian liukas?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa on tuo vähän huopasukalla liukas vaikka ihan matta onkin. Tavan sukalla ei liukastele.

   Poista
 3. Kivan näköinen. Jännä nähdä miten kestää kulutusta. Eikö teillä nuo portaat elä yhtään vuodenaikojen mukaan? Meillä lankkujen välit laajenee ja pienenee. Tylsimyksenä mietin myös miten ikävää tuota olisi vanhassa talossa joskus irrotella. Tuollainen liima ei irtoa millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä muut lattiat elää mutta näissä portaissa on pysynyt maalipinta lankkujen välissä ehjänä joten olettaisin etteivät kovinkaan paljoa elele.
   Ja mitä tulee liiman poistoon, jos se joskus olisi ajankohtaista, niin olisihan se työlästä mutta ei mahdotonta, kun ei se liima tässä tapauksessa ole puuhun imeytynyt vaan tuohon päälimmäiseen vanhaan maalipintaan :-)

   Poista
 4. Rappuset ovat kyllä tosi hienon näköiset! Upea pinta! Samaa mieltä Kummitustalon Stellan kanssa tuosta käytännön puolesta.

  VastaaPoista
 5. Voisin oikein hyvin kuvitella porraskaiteisiin sen tiilin-viininpunaisen sävyn! Innolla jäämme odottamaan :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää ihan hiton hyvältä ja ripaus punaiseen siftaava olisi kyllä ehdottomasti kirsikka kakussa :D

  VastaaPoista
 7. Näistä rappusista tuli kyllä ihan superhienot.

  VastaaPoista
 8. Hienot raput!
  Eikös tuo sama paperisysteemi sovi tuohon kaiteeseenkin...

  Topukka

  VastaaPoista
 9. On kyllä hienot raput ja koko eteinen!

  VastaaPoista