perjantai 31. tammikuuta 2014

Halvat sienet

Olen välillä vahvasti sitä ihmistyyppiä joka "ostaa kun halvalla saa sen kummemmin asiaa miettimättä".  Sillä tavalla tulee yleensä hankittua kotiin kaikenmoista jännittävää jota ei tiennyt alunperin edes haluavansa.Tämä sienikartta kuuluu juuri tähän kategoriaan. Olen aina kyllä tykännyt siitä, mutten ole sen kummemmin ajatellut sen sopivan kotiini.

Kunnes sitten halvalla sain... Vitosen hinta oli tarpeeksi vakuuttamaan minut siitä että kyllä se jonnekin sopii. Ainahan nyt sen verran tilaa löytyy. Ja kas niinhän sitä löytyi sitten ja kyllähän se sopii, sopii oikein hyvinkin.

I admit of being the type of person who buys when the price is right even though I really don't have the need. I have always liked this vintage educational mushroom map but didn't quite see it fitting in my house, until the price was right. For just five euros I suddenly started to see it everywhere in my house.

16 kommenttia:

 1. Sama vika täälläkin,jos halvalla saa (siis kirpparilta) niin melko usein se mukaan päätyy,vaikka nyt olenkin alkanut tietoisesti miettiä että tarvitsenko todella kyseistä juttua vaikka halvalla saisikin.
  Mutta hyvä löytö ja komea seinällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen koittanut välillä miettiä mutta yleensä aika laihoin tuloksin ;)

   Poista
 2. Mietin pääni puhki mistä sinä nämä mahtavat löytösi teet! *kateus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No milloin mistäkin. Käyn kirppistelemässä vähintään pari kertaa viikossa (Keski-Uudenmaan alueella). Tämä löytyi netin kautta, tori.fistä :)

   Poista
 3. Hei,mahti löytö!

  Ja mulla oli sama tuuri kun löysin tismalleen samanlaisen, kuluneen nahkapallin kierräristä sillä samalla vitosella =) Lucky we!

  VastaaPoista
 4. Hieno, ja sopii tuohon kuin nakutettu. Ihana sävy seinässä, onko maalattu vai tapettia?

  VastaaPoista
 5. Minulta löytyy myös kyseinen sienitaulu, en vaan ole keksinyt sille paikkaa kun on niin valtava, enkä kyllä raaski luopuakaan, ehkä se löytää paikkansa sitten joskus sinne remontoituun keittiöön ;)

  VastaaPoista
 6. Herrajesta!! Vitosen. Ihan mieletön ja upea löytö.

  VastaaPoista
 7. Mahtava löytö, ja sopii kyllä ihan täydellisesti sisustukseenne:)

  VastaaPoista