maanantai 10. helmikuuta 2014

Pöydän alla

Kun taloudessa asuu muitakin kun ihmisiä on sisustuksessa otettava huomioon myös heidät. Olohuoneen pöydän alla on laatikko joka on puhtaasti näiden muiden olioiden valtakunta. Teen säännöllisin väliajoin laatikkoon pienen inventaarion tarkistaen ettei sekaan ole eksynyt mitään sinne kuulumatonta.

When one has pets there needs to be a place that is purely for them. In our house we have this vintage crate under the side table. A place to store their toys.

Tällä kertaa laatikosta ei mitään ylimääräistä löytynyt. Pelkästään heidän omia leluja. Olen huomannut että parhaiten meillä kestävät pikku karvapalleroiden leikeissä nämä Ikean pehmolelut. Pieksevät kestävyydessään monet oikeat koiranlelut mennen tullen eivätkä ole hinnalla pilattuja myöskään.

I regularly do an inventory to it just to check that everything is ok and there's nothing that doesn't belong there. 

Sitten päästettiin pojat irti. Nopeasti ne tekivät oman inventaarionsa ja tarkastivat että mitään ei puutu. Ja kaikki rakkaimmat, aromikkaiksi imeskellyt aarteet ovat tallella.

Boys checking that I didn't remove anything. All the aromatic sucked toys are still there.

Sitten kerättiin lelut pikaisesti takaisin omaan laatikkoon turvaan, jonne ne nuoremman karvakuonon mielestä ehdottomasti kuuluvat. 
Meillä harvemmin lojuu lattioilla enempää kuin yksi tai kaksi lelua. Pikkukoira pitää huolen siitä että valtaosa on aina laatikossa. Muut saavat kyllä niitä ottaa ja leikkiä niillä miten haluavat, mutta kun leikki loppuu tai joskus jopa kesken leikin kerää tämä pikkuhamsteri vaivihkaa lelut takaisin laatikkoon. (Mikä ei sinänsä haittaa minua. Kiva kun on noin siisti koira.)

And then we put everything back in to the crate. The other dog really needs to have most of the toys in the crate. He can't relax if they're lying around. He don't mind if others take them or play with them he just keeps collecting them back to the crate. (which I don't personally mind at all. Neat dog.)

25 kommenttia:

 1. Ihanat koirulit. Koskakohan meidän kisu oppisi siivoamaan lelunsa... :)

  VastaaPoista
 2. Ihana siivoava koira :') Meidän haukut ei ole moiseen käyneet, vaikka viksuja tietty on :) Hei : ihana laatikko!

  VastaaPoista
 3. Ha, ihan huippuja ovat!! Mulla oiski valmiina vanhoja leipomon leipälaatikoita jos joskus hommaan koiran. Ei kyl helpottanu yhtää mun vuosia vuosia kestänyttä koirakuumetta. Ensimmäisenä opetan viemään lelut takaisin leipälaatikkoon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole edes opettanut. Ihan on tuon koiran oma juttu kerätä lelut talteen :)

   Poista
 4. Meillä taas lötyy leluja tarkkailupaikalta ikkunalla...meidän sängystä..ulkoa...kaikkialta muualta, kuin lelukorista..:)
  Olen huomannut, että nuo Ikean lasten pehmolelut ovat parhaita....eivät heti hajoa ja ei tarvitse sisuksia keräillä lattioilta!

  VastaaPoista
 5. Oi, ihanat pikku koissut! Eipä oo kyllä ennen osunu kohdalle siivoavaa tapausta. :D

  VastaaPoista
 6. Ihania! Onpas tarkka koiruli! Ei sentään imuroi tai pese lattioita?

  VastaaPoista
 7. Vau, siivoava koira! Meillä on kolme sotkijaa! Olen muuten tehnyt saman huomion Ikean pehmoista: mitkään muut lelut meillä ei ole kestäneet koirilla yhtä hyvin.

  VastaaPoista
 8. Saisikohan papukaijan jotenkin opetettua siivoamaan lelunsa... Ei teidän pikkukoiruli sattuisi tarjoamaan mitään kursseja moiseen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että tällä meidän pikkukoirulilla tuo on enemmänkin sellaista pakko-oireista toimintaa tuo lelujen keräily :)

   Poista
 9. Mä en kestä!! :D VAIKKA meidän koirien lelukorin sisältö on lähestulkoon identtinen, niin ei noi silti niitä takaisin laita.

  Meillä, muuten, tuppaa nuo käsinuket olemaan välillä enemmän melkein ihmisiä ku koiria varten. Harva se kerta pöllö käy pahaa-aavistamattoman telkkarinkatsojan kimppuun.. :)

  VastaaPoista
 10. Minäkin sain ystävältä vinkin hankkia ikean pehmoja, on ollut tosi kestävä. Valkoinen hiiri vain ei värinsä puolesta ollut siistein valinta ;)
  Meillä on virkattu lelukori johon allekirjoittanut yrittää kasata niitä ja joku toinen tulee heti hakemaan ne pois... Olen kyllä vahvasti harkinnut että opettaisin kantelemaan niitä koriin, ei pois.

  VastaaPoista
 11. Oih, onpa mainoita. Meidän chihu ei paljon lelusita välitä...tylsä tyyppi sen suhteen :)

  VastaaPoista
 12. Siis ihan huippuja! Siistimpiä kuin "karvattomat" lapset.

  VastaaPoista
 13. Ihana päivitys! Kiitos kun jaoit tämän. :)

  VastaaPoista
 14. Mä en kestä! Ihania, koirat, ötökkäkokoelma, kaikki! Ja huomaanpa että sulla on myös mieletön kokoelma ikkunalaudalla noita aladinin(?) maljakoita, oi oi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Aladinia ovat. Carmenin kääntökynttilänjalkoja ja sitten tuo pienin Tornado.

   Poista
 15. Iiihana postaus! Sai hymyn huulille :) osattaispa meilläkin kerätä lelut koriin. Täytyy laittaa korvan taakse tuo Ikea-vinkki. Mie oon ostanut pehmoleluja kirpparilta, mutta niistä on vanut pihalla parhaimmillaan jo ekan leikin aikana.

  VastaaPoista
 16. Kyllä olikin hauska postaus! Ihanat pikkukoirat. <3

  VastaaPoista
 17. Söpöjä pikkukoiria, kiva kun osaavat siivota itse :) Meillä "pieni" koira (painaa n. 30 kg) kiikuttaa kaikki lelunsa ulos, kaipa siellä niihin tulee hänen mielestään maukkaimmat aromit...

  VastaaPoista
 18. Mahtavaa! En ole tiennytkään että teilläkin on karvalapsia! Nauroin tuolle sun jalat + oliot -kuvalle :))
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 19. :D menispä meilläkin koiran toimesta lelut ja luut takasin koppaan, mut kun ei niin ei.... pitäis muuten meidänkin koiran luu-koppa(leluja vähemmän...) siivota, kun taitaa siellä lähemmäs 20 luun jämää löytyä :)

  VastaaPoista
 20. Voi hassut, siivoushullut koirannaamat :D

  VastaaPoista