torstai 6. helmikuuta 2014

Lilly's Eco Clean

Tuote saatu blogin kautta.
Se jos mikä on ihanaa että nyt on alkanut vihdoin tulla lisää toimijoita ekologisten pesuaineiden markkinoille. Sain kokeiltavakseni tämän ihka uuden Lilly's Eco Clean -sarjan tuotteista tiskiaineen ja yleispuhdistusaineen. Tiskiainetta olen jo vähän testaillut ja ihan varteenotettava kilpailija se on muihin käyttämiini merkkeihin verrattuna. Tekee minkä lupaa ja tuoksuu mukavan sitruunaiselle.
Erityismaininnan saavat minulta myös uskomattoman hienosta ulkoasustaan. Näitä pulloja ei tarvitse piilotella siivouskaapissa vaan saavat olla ylpeästi esillä kyllä.
Mukavaa on myös se että näitä pitäisi löytyä luontaistuotekauppojen ja Stockmannien lisäksi myös useiden Prismojen hyllyistä.

The new Lilly's Eco Clean cleaning products line has been launched in Finland. They sent me some free samples to test. I really like the design of the products. You don't have to hide these bottles. 
I've so far tested the dish washing liquid and it really works nicely. It does what it promises and smells delicately beautiful.

8 kommenttia:

 1. Mukavaa, ettei tarvitse etsiä erikoisliikkeistä.

  VastaaPoista
 2. Eipä ole vielä osunut silmään, vaikka pesuaineissa ekoilenkin. Täytyypä etsiä, ei tarvitse piilottaa purkkeja :)

  VastaaPoista
 3. Jahas, onpa herkullisen näkösiä...taidan kokeilla...

  VastaaPoista
 4. Ja mikä mukavinta, Lilly´sin pani alulle aikonaan Lilli Klint, joka on kotoisin Suomesta ja tarkalleen ottaen Oulusta.

  VastaaPoista
 5. Ekoilen myös pesuaineiden kanssa ja nämä olivat ihan uusia tuttavuuksia. Täytyypä piipahtaa kauppapäivänä prisman kautta ja katsoa jos meidän kaupasta jo löytyisi. Eihän tuossa yleispuhdistusaineessa ole sitruunaa? Sitruunaallergisena kun en kestä sitrusjuttuja ollenkaan, vaan menee heti henki ahtaalle :/

  VastaaPoista