keskiviikko 24. huhtikuuta 2024

Visiitillä Villatehtaan kellarissa

Olen odottanut kuin kuuta nousevaa, että Hyvinkään uusi kirpputori avautuu ja kun se vihdoin niin teki, oli sinne päästävä pian visiitille oli keli mikä hyvänsä. Ystävän kanssa käytiin piipahtamassa eilen, kun molemmilla oli kirppiskuume noussut jo niin korkeaksi, että suorastaan päätä pakotti. 

 Tämä uusi kirppis on nimeltään Villatehtaan kellari ja se avautui samoihin tiloihin, missä aiemminkin on Hyvinkäällä ollut kirppari, joista olen kaikista tykännyt ihan älyttömästi, mutta tämä on kyllä ihan omassa luokassaan nyt tämä uusi.

Tila on nimittäin vanha ja korkea tehdassali, joka on remontoitu nätisti ja kirppispöytiä sinne on mahdutettu kirjaimellisesti silmän kantamattomiin asti. Avajaiset ovat olleet ihan huikea suksee ja pöytävarauksia jonossa pitkälle tulevaisuuteen, joten täältä ei myytävät ihan heti hupene kyllä ja se jos mikä on just nyt ostoksille lähtijälle ihanaa. Löytöjä tekee siis melkein satavarmasti tuolta.

Tykkään myös tosi paljon, että täällä on edelleen näitä tällaisia loosseja, joissa esim. vanhan tavaran kauppiaat voivat aarteitaan myydä. Tällaisia oli myös tämän kirppiksen edeltäjällä ja on ihanaa, että uudet yrittäjät ovat päättäneet näitä jatkaa. Monta löytöä teki tuo ystäväni näistä eilenkin.

Itse kotiutin tuolta nyt vaan muutaman tyynynpäällisen, kun keskityin enimmän aikaa vaan ihailemaan kaikkea, bongailemaan löytöjä ystävälle ja napsimaan muutaman kuvan siinä sivussa. Pääsen tänne nimittäin melkein milloin vaan haluan uudestaan, kun etäisyyttä kotiini ei ole kuin reilut parikymmentä kilometriä ja aionkin seuraavan kerran varata kunnolla aikaa ja kiertää nuo pöydät ja loossit oikein suurennuslasin kanssa sitten.

Visited this new HUGE flamarket called Villatehtaan kellari that has just opened at the old wool factory in the center of the near by town Hyvinkää.

1 kommentti:

  1. Oi! Onpa kyllä hienoksi nyt remontoitu! Tervetuloa myös kierrokselle tänne Joensuuhun ;)

    VastaaPoista