torstai 11. huhtikuuta 2024

Valmiin huoneen fiilistelyä

No vihdoin on yläkerran isossa makkarissa jo siistimpää. Johan sitä kaaosta kerittiinkin katsella ihan tarpeeksi. Nyt on jäljellä paria korjattavaa asiaa lukuunottamatta enää kaikista kivoimmat jutut, eli sisusteleminen, fiilistely ja tietysti huoneen käyttäminen tarkoitukseensa. Miettiä myös mihin laittaa yksi naulakko ja vähän järkkäillä kaappien sisuksia uuteen uskoon.

On niin kivaa kun saa vähän mattoa lattialle, lamppua seinälle, pellavaverhoja ikkunaan ja puhtaita petivaatteita sänkyyn. Kivaa myös huomata, etten omistakaan mitään tilaan ja tyyliin sopivia takatyynyjen päällisiä, joten pääsen ompeluhommiin ja lakanakaappia voisi ehkä muutenkin päivittää tämän huoneen osalta, eli kirppiksille saa myös mennä taas kiertelemään. Erittäin kivoja asioita minulle tuommoiset, ihaninta on tehdä itse ja etsiä, jotain mitä tarvitsee kirppiksiltä.

Ne pari jäljellä olevat asiaa mitä huoneesta täytyy vielä korjata on nämä olkkarin ovet, jotka edelleen odottelevat tässä vinttiin pääsyä ja sängyn päälle täytyy kaivella vintistä ja korjata vielä yksi vanha messinkivalaisin toisen puolen yövaloksi. Mutta muilta osin voin julistaa, että valmista on!

Lempparikohtani koko huoneessa on nyt tämä avoin alue sängyn ja vastapäisen seinän välissä. Siinä oli ennen matalaa kaappia ja matkalaukkuja ja muuta pientä säilykettä, mutta kun ne kaikki heivasi tuosta pois avartui siihen aivan ihana näkymä huoneen ovelta ja halusin ehdottomasti sen myös noin avoimena pitää. Näissä tehoneliöissä tällainen avaruus on suurta luksusta ja siitä pitää nautiskella siellä missä voi ja nyt tässä tilassa totisesti voi.


This room has been mostly de-cluttered now and the feel in it has changed so much. I just love the colors and vibe the new wallpaper gives to this space. I also love the space that we now have here as I sod away a cabinet and moved some storage suitcases elsewhere from the wall where the bench is in the last three pictures.

1 kommentti:

  1. Niin harmoniset värisävyt ja avara makuuhuone teillä!

    VastaaPoista