torstai 18. huhtikuuta 2024

Puuvillaa ja peltiä

Piipahdin nopsasti tänään parilla paikallisella kirppiksellä, ihan vaan vilkaisemassa olisiko niistä ensimmäisellä vielä jäljellä yksi siellä jo melkein viikko sitten näkemäni tyynynpäällinen ja olihan se ja kuten löytöläjästäni näkyy niin paljon löytyi muutakin kivaa mukaan samalla.

Hauskin löytö oli kyllä nämä kaksi pientä pesua vailla olevaa puuvillamattoa, jotka lähtivät mukaani vitosella kappale. Just kun olin miettinyt, että pikkumakkariin tarvitsisi löytää jotkut kivat puuvillamatot kesäksi, niin sellaiset tulivat sitten vastaan. Oli kyllä onni kohdillaan tänään minulla.

Ja sitten sen kaipaamani tyynynpäällisen löytämisen lisäksi löytyi vielä kaksi puuvillaista liinaa samaan läjään. Se mitä lähdin hakemaan on tuo tuossa keskellä, kun älysin, että olkkariin tarvittaisiin pari harmaata liinaa lisää ja muistin tuon kuosin olevan sama, kun siinä pinkissä mitä justiinsa värjäilin. En silloin alunperin ostanut sitä, kun ajattelin, että tuota kuosia on jo ihan liikaa, mutta sitten kun tuli tarve, niin mieli muuttui äkkiä. Kiva että löytyi vielä ja vielä kivampi, etteivät maksaneet kaikki yhteensä kun kolme ja puoli euroa.

Toiselta torilta naapuripitäjän puolelta löytyi kaksi kivaa sinkkiruukkua kesän kukkasille ja muille. Sopivasti nämäkin, kun justiinsa on yksi lehtikuvausjuttu menossa mihin tällaisia tarvitsinkin. Eikä paljoa kukkarossa tuntuneet nämäkään kaupat, isompi maksoi kuusi euroa ja pieni vain yhden.

Että kannattaa nyt käydä kirppiksillä, siellä on ihmiset alkaneet oikein urakalla näemmä kevätsiivoilemaan ja vaikka ja mitä kivaa on taas myynnissä.

My recent fleamarket finds. Been scouting for pillowcases, cause I  want to collect  a lot of them since it's the easiest style change one can make to a sofa in minutes. I also found two small cotton pile rugs and two tin vases for the summer. Good finds.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti