lauantai 20. huhtikuuta 2024

Kesä laatikossa

Ostelin ihan kesämielellä pienen laatikollisen kaikkea ihanaa viheriäistä, joita tarvitsin yhteen lehtikuvaukseen ja olin ajatellut ne sen jälkeen laittaa jo porstuaani kevään riemuksi, mutta nyt vaan tuntuu siltä, että ihan liian aikaisin on nämä yrtit ja kukkaset täällä, kun ulkona vihmoo lunta taas ja pakkanen pitelee porstuaa kylmänä. Tuntuu kun olis helmikuu tullut uudestaan.

Onneksi aurinko sentään välillä vähän pilkahtelee ja ihania on kaikki yrtit tuolla ja kukkaset loistossaan. Mukavaa tuoksua levittävät ja niin kaunis on mielestäni tämä koko setti tässä rustiikkisessa puulaatikossa. Siellä on salviaa, rosmariinia, yksi pikkuinen ruukkuruusu ja kimppu leikkokukkia pienessä maljakossa. Taustalla on iso oregano, yksi mansikantaimi sekä jossain tuolla seassa on vielä  ruukku tavallista kaupan basilikaakin, on vaan vähän hukkunut tuohon vehreyteen.

On nyt sitten aika paljon kesäisiä asioita tuossa keittiön pöydällä kevättä odottelemassa, mutta mikäs siinä, nättiä on kiva katsella vaikka sitten näinkin. Tuollainen puutarha-asetelma-laatikko on kyllä varsin ihana näin sisätiloissakin.

Got some greens in a box to be used in my porch, but then the winter came back and it's all on my kitchen table instead.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti