perjantai 10. helmikuuta 2023

Kukkapenkin inspiroimat

Tein viimeisimpään Unelmien Talo&Koti-lehteen DIY-osion kansikuvaksi herttaisen hauskat kukkatikut yrteille. Kuvasin tämä muistaakseni joskus loka-marraskuun taitteessa ja koskapa silloin oli aivan liian aikaista ajatellakaan mitään kevätjuttuja pistin tikut sitten hyvään piiloon odottelemaan kevään saapumista ja nyt en enää tiedä mihin olen ne laittanut... Hah! Löysin vain pari, jotka olivat unohtuneet työpöytäni lähelle ja loput ovat niin hyvässä jemmassa, että pelottaa löydänkö niitä enää koskaan. Just kun olisin halunnut laittaa tuollaisen samanlaisen pienen yrttiboksin tikkuineen keittiööni muistuttelemaan tuosta parin kuukauden päästä alkavasta vuodenajasta. No, ehkä ne vielä jostain eteeni tulee ja jos eivät niin osaanpahan ainakin helposti tehdä uudet. Ohje ainakin pysyy tallessa tuossa lehdessä, josta tekin voitte sen tarvittaessa vilkaista (en saa sitä täällä paljastella, kun lehti on vielä niin tuore).

Ja inspiraatiohan noihin lähti ihan tästä omasta viime kesän kukkapenkistä, jossa oli jut tuollaiset hellusen ihanat värit, joita silloin syksyn pimeässä oli jo vähän ikävä. Onneksi laitoin viime syksynä tuonne paljon lisää sipuleita, niin voin olla melko varma, että jotain kaunista sieltä myös ensi kesänä taas nousee. Ja värimaailma tietty tuo sama söpö pastellipläjäys, joka on vienyt noissa kukka-asioissa sydämeni ihan täysin.

Made these cute herb sticks last fall to this latest issue of Unelmien Talo&Koti magazine and stored them somewhere I cannot find anymore... I only got these two I had forgotten near my work table. Oh, well luckily the instructions are safe in my head and in this magazine so if they don't show up before the spring comes I can always make new ones. 
P.S. The inspiration for them sticks came from my last summers flower bed, I just love those pastels!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti