maanantai 14. marraskuuta 2022

Messingillä joulu alkuun

Aloitin ihan varovasti jo joulukoristelun laittamalla pari ihanaa messinkikoristetta esille. Tämä ensimmäinen löytyi jo viime joulun jälkeen kirpputorilta ja on roikuskellut makuuhuoneessa siitä asti. Nyt otin sen esille ja laitoin keittiön vitriinikaapin ovien eteen ja se on siinä just kiva tähän vuodenaikaan. Tämä on kai alunperin pitkä köynnös, jonka joku on vaan kietonut yhteen ja pistänyt myyntiin. Minusta se oli just kiva noin ja jätin sen silleen, koska noin se on aivan ihastuttavan rento ja söpö koristus.

Tämä toinen messinki-ihanuus on etukäteinen joululahja ystävältäni Parolan aseman Katjalta, joka on näitä alkanut itse tekemään myyntiin vaikka ja minkälaisia (kurkkaa tästä millaisia!). Sain itse valikoida hänen mallistostaan mieleiseni ja pakkohan se oli tällainen superkaunis marjaoksa sieltä saada, vaikka vähän hankalaa olikin valita, kun oikeasti olisin halunnut ihan jokaikisen mallin.

Nyt se roikkuu viehkeänä tuossa vitriinin ovessa, mutta joulun aikaan suunnittelin käyttäväni tätä vähän niin kuin mistelinoksana jossain sopivassa paikassa, mielestäni tässä kun on vähän sellaistakin henkeä muodoissa.

Ja voi miten olenkin ollut tässä kuussa vähän laiska postaaja tänne blogiin, mutta niin paljon on ollut kiirettä omissa joulumarkkinavalmisteluissa, etten ole paljoa hengähtää ehtinyt välillä. Täytyy pian laittaa teille kuvia myös niistä, mitä tässä on viime aikoina tullut ahkeroitua.

Started my Christmas decorating with some brass leafs. The first one is a fleamarket find I made back in January and the second one is handmade by my dear friend Katja from the blog Parolan asema

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti