keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Joululehdessä

Taas on tämä armas kotini esillä printissä paperilla, kun männäjouluna kuvaamani kuvat koristavat uusinta Jeanne d'Arc Living lehteä. Hauska kuriositeetti, että olin nähnyt jo lehden kannen, mutta kesti tovi jos toinenkin ennen kun tajusin, että tuo on meiltä tuo kuva. Nauratti kyllä, kun hoksasin, että miten näin sokea omille kuvilleen voinkaan jo olla!

Kaikki jutun kuvat ovat siis ottamiani ja täällä blogissakin jo viime jouluna nähtyjä, mutta silti hauska nähdä ne myös oikein taitettuna hienosti lehden sivuille. Hauska myös, että sopivat juuri tuon lehden rustiikkisen romanttiseen tyyliin ihan täydellisen hienosti.

Ainoa pieni moite on, että tekstien käännökset eivät ihan ole natsanneet kohdilleen ja pari kertaa sain tyrskähdellä naurusta kun esim piparkakut olivat muuttuneet matkan varrella hunajakakuiksi ja rusetit hunnuiksi, mutta siitä viis, pääasia, että juttu muuten on mitä ihastuttavin.

Ja erityiskiva, että tuo pieni, nyt jo edesmennyt koiravanhuskin pääsi vielä kerran poseeraamaan lehden sivuille. Ihanan jouluinen muisto toisesta.

My home featured in the latest Jeanne d'Arc Living magazine. All pictures taken by me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti