maanantai 21. marraskuuta 2022

Pönttöuunin joulusomistus

Pitihän sitä vähän jo saada joulua jonnekin esille ja koskapa työhuoneessani vietän nyt kaikista eniten aikaa, oli luontevaa koristella tämä uuninurkka ensin. Päätin mennä siitä mistä aita on matalin, koska männä joulun somistus tässä oli niin hieno, niin miksi keksiä pyörää uudelleen, tein siis suunnilleen saman uusiksi, pikkuisen vaihtamalla asioita vaan.

Sen viime vuonna olleen kuivatun kranssin sijasta laitoin tuohon vasta askartelemani helmirenkaan. Se kranssi kun rapsahti alta viikossa rikki, niin on ihan fiksua pitää tuossa jotain vähän kestävämpää ja tämä renkula ei siitä häiriinny jos siihen vähän nojailee peltiä kiinni pistäessään (se on tuolla takan päällä oikealla, ei näy kuvissa). Ja onhan tuo nyt hirmuisen nättikin tuossa, oikein söpökkä etten sanoisi.

Kokoelma messinkisiä kynttilänjalkoja takan päällä sopi valmiiksi hyvin tyyliin ja lisäsin samaa sävyä ympärille paperitähtien, lyhtyjen ja kilikellojen muodossa.

Sytytin kuvausta varten tuonne tuon yhden kynttilän, mutta muuten olen tänä vuonna ihastunut noihin paristokäyttöisiin led-kynttilöihin joissa on ajastin. Sellaiset ovat ihan huiput lyhdyissä täällä sisällä ja ulkona, kun ei tarvitse itse muistaa niitä käydä sytyttelemässä ja sammuttelemassa.

Finally had a moment to put up some Christmas deco in the house. i started with the room I hang out the most; my work room. I used almost all the decorations as I had them last year, but why not since it works out so well.

3 kommenttia:

 1. NIin kaunista! Kynttilät tekee tunnelman. Kävin juuri itse ostamassa vaaleanpunaisia kynttiöitä. Saas nähdä tuleeko muutakin vaaleanpunaista sisustukseen...
  Pönttöuuni <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis on! Eikö pönttiksesi lämpiä päältä, että uskallat koristeita noin pitää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lämpiä päältä ollenkaan tämä uudehko varaava pönttis. :-)

   Poista