keskiviikko 30. marraskuuta 2022

Asiaton nuoleskelu kielletty

Unohdin esitellä tämän kylttiuutukaisen ennen niitä joulumarkkinoita ja siellä tietysti möin pienestä koe-erästäni joka ikisen loppuun, joten en päässyt sellaista kuvaamaan ennen kun tänään, kun valmistui kasa uusia. Hyvästä vastaanotosta markkinoilla päätellen tällaiselle kyltille on tilausta, joten laitoin sen nyt virallisesti tuonne pienen kylttikauppani valikoimiin, josta sitä voi itselleen tilata. 

Suostuttelin myös omat pikku nuoleskelijani poseeraamaan kuvissa kyltin kanssa malliksi, jotta saisin materiaalia siitä miten kyltti tositoimissa toimii ja ainakaan näiden kanssa se ei kyllä toimi, he eivät osaa lukea ja näin ollen eivät tietenkään aio kyltin komentoa noudattaa. Aikovat jatkossakin nuoleskella, asiattomasti sekä itseään, toisiaan, että meitä ihmisiä ja ihan mitä nyt huvittaa, jos siltä tuntuu.

Mutta onhan sitä muunkinlaisia nuoleskelijoita, jollaisia tällä kyltillä voi koittaa vähän rajoittaa, kuten esimerkiksi ylenpalttisesti mielistelevät ihmiset tai aivan liian imelät pariskunnat.
'
P.S. Kuvien karvakuonoille maksettu asianmukaiset ja runsaat mallipalkkiot kuvissa poseeraamisesta.

2 kommenttia: