perjantai 25. marraskuuta 2022

Joulumarkkinoiden aattotunnelmat

Kävin viimeistelemässä oman myyntipaikkani huomisille (la 26.11.) Parolan aseman joulumarkkinoille ja napsin samalla muutamat kuvat myös tästä Katjan herkullisesta myyntinurkasta aseman aulan paraatipaikalla heti sisääntulon vierellä ja se on kyllä niin kaunis, että oksat pois! Katsokaa vaikka tuota mieletöntä messingin välkettä!

Hänen myyntipaikalta löytyy niin sisustukseen sopivaa paperisäkkiä, heijastinta, tuoksukynttilää kuin noita ihania messinkisiä käsintehtyjä koristekukkia -lehtiä ja -oksia ja muuta pientä kivaa ja ihanaa pukinkonttiin tai omaa kotia sulostuttamaan. Tunnelma on kyllä niin kohdillaat tässä kohden aseman aulaa kun olla vaan voi ja tekisi kyllä mieli ostaa tuolta jo ihan kaikki, mutta pitäähän sitä muillekin nyt vähän säästellä.

Itsekin sain omassa nurkassani kaiken paikoilleen ja valmiiksi huomista varten, eikä tarvitse enää muuta kun ilmestyä itse tuonne itse myyntipöydän taakse ajoissa.

Nyt voi sanoa, että hyllyt melkein notkuu tavaraa ja kaikille pitäisi riittää, jos yhtään olen oikein osannut arvioida. Tein vielä ihan minisatsin lisää helmirenkaitakin ja keksin siinä samalla väännellä myös muutaman helmisydämen, joista tuli kyllä niin kivat, että jätin jo pari valmiiksi omaan kotiinkin.

Ja nyt on kyltitkin paikoillaan ja valmiina niitä kaipaaville. Mukana on myös yksi uutuus, mutta tietysti siinä kiireessä sen unohdin erikseen kuvata, se on tuossa hyllyn sivussa roikkumassa, eikä harmillisesti näy missään näissä kuvissa. Mutta voin kertoa, että siinä lukee "asiaton nuoleskelu kielletty". Itse koiranomistajana välistä joudun noille karvaisille aiheesta huomauttelemaan, joten ihan paikallaan oleva hauska kyltti sellaista tarvitseville.

Ja nyt ei muuta kun oikein ihanaa markkinapäivää toivomaan ja kyllä se semmoinen varmasti taas onkin. Paikalla on aivan mieletön kattaus erilaisia kädentaitureita ja muita ihanuuksia myytävineen, myös makasiini ja piha-alue on täytetty myyjillä. Tapahtuma alkaa klo 11 ja ovet sulkeutuvat vasta klo 16, joten hyvin on aikaa tulla shoppailemaan ja imemään itseensä mitä viehättävintä joulufiilistä. Osoite on Asemantie 11 Parola, ja oikein paljon tervetuloa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti