sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Tapettiseinien tunnelmia

Tähän pimeään vuodenaikaan olen ihan älyttömän tyytyväinen siitä, että tapetoin tämän makuuhuoneen noilla kauniilla tummilla (Boråstapeter Nocturne vihreä) tapeteilla. Ne tekevät tästä tilasta niin ihanan pesämäisen ja turvallisen sopukan ja täällä nukkuminen on kyllä melkeinpä maailman parasta hommaa, varsinkin silloin kun ulkona tuuli tuivertaa ja vettä sataa peltikattoon niin että kohina vain käy. Silloin ei ole tässä huoneessa nukkujalla kyllä minkäänlaista ongelmaa saada unen päästä kiinni (eikä varsinkaan tuossa upottavassa patja- ja tyynyläjässä).

Muualtakin huone on niin tunnelmallinen kun olla ja voi kun vino katto, jossa myöskin tapetti laskeutuu sivusta luoden tilassa olijalle mukavan ja turvallisen fiiliksen, vähän niin kuin huone halaisi lempeästi siellä oleskelijaa.

Tänään oli hauska, kun aurinko paistoi ja läikehti pienesti makuuhuoneen nurkassa just kun siellä kuvasin. Harvinaista herkkua viime päivien synkkyyden jälkeen, tosin sitä riemua lievensi se, kun kelloja on taas siirretty pimeyttä kohden ja aurinko painui mailleen nopeammin kun mihin tässä on vielä kerennyt tottua.

Mutta onneksi tämä huone tapetteineen ei tarvitse valoa ollakseen mukava ja ihana, se on sitä kaikkina vuodenaikoina säästä tai kellonajasta riippumatta.

Still so happy that I wallpapered this room. It makes it so cozy and warm that it feels like the room is hugging you when you walk in.

1 kommentti:

  1. Ihana tapetti ja hyvän vihreä kaappi. Uskon, että tunnelma on makoisa hyville unille :)

    VastaaPoista