lauantai 1. lokakuuta 2022

Juuttia keittiöön taas

Meillä on pitkästä aikaa matto keittiössä. Poistui vaivihkaa matot melkein koko taloudesta sitä mukaan kun vanhan pikkukoiramme vanhuuden vaivat lisääntyivät, mutta nyt kun tuo vanhus ei enää luonamme ole, voi taas laittaa mattoja lattioille, eikä tarvitse huolehtia, josko niihin pieniä vahinkoja sattuu. (Hän lähti lähes 18-vuoden iässä autuaammille metsästysmaille elokuun lopulla.)

Meillä oli joskus ennenkin keittiössä pyöreä juuttimatto ja sellaisen halusin laittaa tilaan taas. Etsinnässä oli vähän reilumman kokoinen ja onnekkaasti Torista sellainen tuli vastaan kuluneella viikolla varsin edullisesti.

Tykkään tosi paljon tuosta kodikkuudesta minkä juuttimaton väri ja tuntu tähän huoneeseen tuo. Se on oivallinen väripari keittiön siniharmaille tapeteille sekä muille ruskeille kalusteille tilassa ja mikä parasta se muuttaa äänimaailmankin mukavan pehmeäksi tuossa ollessaan. Ja isompi koko on ehdottomasti parempi pysymään paikoillaankin, kun ne meidän kaksi nuorempaa koirulaa tuosta leikkiessään kirmaavat.

Since our old dog died (in august, at almost 18-years old) we can now start using rugs again in this house. I found this big jute rug second hand and just love the homey feel it gives the kitchen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti