perjantai 21. lokakuuta 2022

Pesukone muuttaa eteiseen osa III

Nyt on pesukonekomeron ovi saatu paikoilleen ja melkein listatkin. Laitoin vanhat takaisin ajatuksella paikata tuo pieni puuttuva pätkä, mutta en ole vielä käynyt penkomassa siihen sitä palasta varastoistani, kun on ollut kaikkea muuta tässä valoisaa aikaa päivistä viemässä. Eipä tuo niin isosti tuolla haittaa, että liikoja tarvitsee vielä kiirehtiä. Niin kun tykkään sanoa, että kerkiää sitä keväämmälläkin...

Komeron sisus on meidän mieleen just kiva ja sinne mahtui melkein kaikki se mitä piti, suurin osa siivoistarvikkeistakin. Siippa valtasi kaapin ylemmät hyllyt harrastusvaatteilleen ja alaosa on pyhitetty pelkästään pyykkikoneelle, mitä nyt silityslauta tuossa vierellä majailee myös, mutta sehän vähän niin kuin liittyy asiaan, jotta hyvä on siinä se.

Ovi uudessa maalissaan on vielä kovin valkoinen muuhun ympäristöön verrattuna, mutta kun jaksaa sinne keväälle odotella, niin varmasti on jo kellastunut sen verran, ettei enää näin kovasti häikäise silmiä tuossa. Laitoin siihen lukkosysteemit vanhasta ovesta, sekä kyltit oven sisäpuolelle merkkaamaan komeron uutta tarkoitusta ja hauskasti tuo vanhempi kyltti nyt osuu just siihen, mitä komerossa onkin; pesukone silityslauta ja -rauta. Tosin kerros on vasta tämä eka, että se ei ihan pidä paikkaansa nyt tuossa kyltissä, mutta viis siitä, ei se niin tarkkaa tarvitse olla.

Ja ollaan jo pesty pari koneellista pyykkiä tässä uudessa pesutuvassa ja hyväksi on todettu systeemi. Kivointa on myös, että nyt tällä on ihan oma paikkansa, eikä sen päältä tarvitse enää nostella siihen kuulumattomia tavaroita pois pyykkiä pestäkseen.

The laundry closet is finished except of the little piece of molding missing from around the door. I'll fix that little thing as soon as I find a piece of that old molding shape from my storages (a thing I've been too lazy to search for right away). Other than that, the machine is working and we've already enjoyed using it here. So much better than it ever was in the kitchen.

1 kommentti: