sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Vihdoin taas Joulumarkkinat

Miten huisin mahtavaa, että tänä vuonna, kahden pitkän, piiitkän vuoden tauon jälkeen on taas Parolan aseman Joulumarkkinat! Laittakaan siis kynnelle kykenevät jo kalentereihinne ylös päivämäärä 26.11. ja kellonaika 11-16. Tapahtuman Face-sivulle ripottelee taas maistiaisia myyjistä ja myytävistä sitä mukaa kun tapahtuma lähenee ja itse tietenkin posmotan täällä omissa somekanavissani näistä omista jutuistani mitä sinne sitten myyntiin tuon.

Niistä puheen ollen, minulla on varastossa jo silloin pari vuotta sitten askartelemiani hauskoja juuttinaru- ja helmikoristeita, jotka ovat vaan odottaneet uusia markkinoita. Suunnitelmissa on tehdä taas lisääkin ja tietysti jotain uusiakin juttuja näiden jo olemassaolevien lisäksi.

Mukaan lähtee tietysti myös isot kasat keramiikkaa ja tänä vuonna ei lopu kynttilänjalat kesken, niin kun viimeksi kävi. Mukana on myös tietenkin noita kivoja merisiilikulhoja ja muita hauskuuksia niiden perusastioideni lisäksi.

Ja totta kai sieltä löytyy sitten myös pieni kylttikauppani hauskoine valikoimineen ja saattaa olla, että mukana on taas joku kiva uutuus sielläkin. Mutta palataanpa näihin paremmin vielä myöhemmin. Jahka saan tällä kotosalla nuo pikkurempat maaliin alan tosissani pistää työn touhuksi markkinamyytävien suhteen. Laittelen tänne kuvia ja raportteja kun edistystä alkaa tapahtua. Jei!

Parolan aseman Joulumarkkinat is coming again this year after a long pause of two years. Here's a snapshot of the goodies I'm bringing, but of course there will be much more as soon as I start my little factory here. I'll keep you posted of the products you can find in my corner at the Parola station Christmas fair on November 26th between 11-16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti