torstai 13. lokakuuta 2022

Skafferi skafferiksi osa I

Tänään kävi putkimies ja eilen purin keittiön skafferia sen verran, että saatiin pesukone sieltä ulos ja matkalle eteisen komeroon. 

Homma oli varsin helppo, sillä olin fiksuna likkana rakentanut tuon skafferin aikoinaan niin, että sen sai purettua elementti kerrallaan sen verran kun tarvitsee ja nyt tarvittiin sen verran, että etuosa kokonaan irti ja sivuosasta pari ruuvia höplälle, että se vähän kääntyi syrjään, jotta kone mahtui oviaukosta kulkemaan.

Ja sieltähän se tuli niin kuin synnytyksessä konsanaan, vähän vaan jousti paikat ja kone oli poissa komerosta. Yhtä helppoa kun oli purku oli myös seinien kiinnittäminen takaisin paikoilleen ja ei mennyt kauaakaan, kun kaikki oli ovea ja listoja lukuunottamatta kiinnitetty takaisin.

Ja heti kun putkimies oli käynyt kytkemässä tuolta vedet ja viemärit pesukoneen jäljiltä irti alettiin rakentaa sinne hyllyjä. Ja voi että kun tätä hetkeä oli odotettu, vihdoin päästiin sovittelemaan noita hyllylevyjä tuonne ja tekemään tärkeitä päätöksiä siitä miten leveitä millekin seinälle tulee. Niitä ei voinut juuri yhtään miettiä vielä silloin kun pesukone tuolla majaili, sillä mallaileminen sen kanssa ei oikein onnistunut, kun se täytti koko tuon alaosan muhkeudellaan. Mutta nyt ei mene enää kauaa kun tämä on vihdoin ruokakomerokäytössä, ai että!

So the washing machine movet out of the pantry and I started to build the shelves. So exited to get this to the use it's supposed to.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti