lauantai 22. lokakuuta 2022

Talvihyggeen

Viime aikoina en ole juurikaan kerennyt kirppiksillä kierrellä, mutta sen minkä olen kerennyt, niin hauskan talvisia löytöjä olen tehnyt. Niistä tuli niin kiva kombo, kun asettelin ne nätisti kuvattavaksi porstuan pöydälle, että johan oli fiilis kohdillaan.

Sorsakosken isoja lusikoita keräilin joskus useamman, enkä pitkään aikaan niitä ole enää talteen ostellut, mutta nyt otin yhden vitosella kyytiin ihan varmuuden vuoksi, koska muistelin niiden omien joskus loppuneen kesken, jos isompia juhlia olen järjestellyt. Tämä on nimittäin mitä oivallisin tarjoilulusikka melkein mille vaan, mitä isolla lusikalla voi poimia, kuten esim. lihapullille tai perunasalaatille.

Messinkisiä kynttilänjalkoja olen keräillyt tässä viimeisen parin vuoden aikana lisää, koska niitä tarvitaan ihan pian taas joka puolella. Näistä en paljoa pulittanut, koska pienempi näytti olevan rikki ja löysä. Kotiin tullessa kiristin siitä vaan ruuvin pohjasta ja se toimii taas just niin kun pitääkin. Yhteensä molemmat maksoivat karvan alle viisi euroa.

Tykkään vaihdella sohvalla tyyliä vuodenaikojen mukaan ja irrotettavilla tyynynpäällisillä se on helppoa kun mikä. Nämä kaksi kuosia toivat niin kivan talvisen fiiliksen mieleeni, että ostettavahan ne oli vaikka molemmat ovatkin muodissa jo menneen talven lumia. Minäpä en onneksi ole niin muotitietoinen, vaan enämpi tällainen oman tieni kulkija, että näen näissä vielä oikein kivasti potentiaalia sisustuksessani. Parin euron kappalehinta ei paljoa kukkaroa kurittanut.

Ja sitten taas tuli ostettua kori... Vaikka olenkin koittanut sitä korihulluuksissani välttää. Mutta tämä on vanha kori ja hyvin kaunis silmiini ja uudessa skafferissa tarvitaan koreja, joissa voi nätisti säilytellä asioita, joten ostopäätös oli helppo perustella. Toki euron hinta auttoi asiassa valtavasti myös.

My recent fleamarket finds make a nice combo together. Gives me vibes of the upcoming winter.

1 kommentti:

  1. Ihania löytöjä! Täytyy taas itsekin poikkeilla kirppareilla. Jotenkin tuo kiertely jäi unholaan tuon pandemian johdosta,

    VastaaPoista