torstai 15. syyskuuta 2022

Vitriinit valkoisina

Nyt on vihdoin olohuoneen myrkkykaapin vitriinit kuivahtaneet maaleissaan sen verran, että sain tavarat aseteltua sinne suunnilleen paikoilleen. Ero entiseen on kyllä huima valon määrässä. Se missä ennen oli synkkää ja pimeää on nyt valkoista ja valoisaa ja aarteet erottuvat tuolta nyt edukseen eikä enää tarvitse pilvisemmälläkään säällä arvailla mitä missäkin kaapissa on.

Mukavaa on ollut nyt myös järjestellä kokoelmia tuolla uudestaan ja kokeilla mikä minkäkin kanssa kivalta näyttää. Hauskasti vähän teemottui tämä toinen vitriini noiden kouluaiheisten aarteiden mukaan ja näyttää nyt ihan joltain kansakoulun näyttelykaapilta.

Toiselle puolen taas asettui luontevasti kaikki ruskean sävyn aarteisto ja tilaa jäi molemmin puolin vielä löytää sinne jotain uuttakin. Tosin just nyt tuntuu, että omistan jo ihan kaiken mitä yksi pieni ihminen haluta voi, enkä ihan heti keksisi mitä tuonne nyt vielä tarvitsisi saada.

Mutta nyt on kivaa, ettei tässä nurkassa ole enää niin pimeää, valkoiset kaapit valaisivat ja avarsivat koko nurkkaa eikä myrkkykaappi näytä enää tuolla niin pelottavalta, kun ennen. Nyt se on paljon kepeämpi ja olemukseltaan raikas ja oikein kutsuu tutkimaan, että mitäs siellä sisällä oikein esillä onkaan.

Painting the cabinets white inside truly made a huge difference to this cabinet and the whole space around it. Now you can really see all my collections and it doesn't look at all that gloomy anymore.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti