lauantai 10. syyskuuta 2022

Harjoja ja koralleja

Taas on tyystin unohtunut täällä esitellä muutamat kirppislöydöt, joista ensimmäiset ovat jo melkein kolmen viikon takaa. Piipahdin silloin ystävän luona ja käytiin katsastamassa pitkästä aikaa Hämeenlinnan seudun kirpputoritarjonta ja piipahdettiin myös Tuuloksessa ja Lammilla asti. Tuolta reissulta mukaan löytyi tuo hauska vanha lasinen karkkipurkki, puiset tiskiharjat ja vaateharja.

Messinkinen kynttilänjalka taas löytyi tässä pari päivää sitten ihan omilta kotinurkilta, kun käväisin yhtenä iltapäivänä katsastamassa Keravan kirpputorien tarjonnan.

Sitten tästä aivan läheltä Kellokoskelta Tehtaan kirppikseltä löysin ison läjän simpukoita ja muita meren aarteita, jotka oli pakko ostaa sillä olen jossain vaiheessa päättänyt alkaa keräillä pieniä korallinpalasia ja niitä oli siinä läjässä viljalti. Kotona oli hauskaa tutkia löytöjä lastin seasta ja sainkin lasipurkkiini mukavasti täytettä siitä.

Loput simpukatkin vähän inspiroivat, että josko niistä jotain hauskaa vielä keksisi. Jonkin aikaa on jo poltellut tehdä oikein hieno simpukoilla kehystetty peili ja näissä olisi kieltämättä lookki kohdillaan semmoiseen. 

Mutta noita on mukava myös vain tutkia ja hypistellä sillä kun ei itsellä ole pääsyä sellaiselle merenrannalle josta tuollaisia löytyisi. Onneksi kuitenkin kirppareilta löytyy, niin voi tehdä tämmöisiä ihania merenrantalöytöjään semmoisista paikoista sitten.

My recent fleamarket finds. I just love seashells and corals, but don't ever go abroad to a beach where you can find them. So I make my beach combing at flea markets here. I have a glass jar that I'm filling up with the prettiest coral pieces and from this latest lot I got plenty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti