tiistai 27. syyskuuta 2022

Uusi löhöpaikka laiskoille

Tämä aika vuodesta on meillä ihan selkeästi sellaista mukavuudenhalun lisääntymisaikaa, jolloin panostetaan enimmäkseen löhöilyyn. Niinpä mentiin ja myytiin se männä vuonna ostettu ihanan kaunis nojatuoli pois ja hankittiin tilalle enemmän loikoiluun soveltuva vastine. Tämä klassinen malli sopii tähän tilaan, tunnelmaan ja värimaailmaan kuin nenä päähän ja matalampana mallina istuu huonetilaankin paremmin eikä vie niin paljon huomiota pramealla ulkonäöllään, kun se edellinen.

Alunperin siihen edellistä edelliseen nojatuoliin askartelemani rahi sopi tämänkin tuolin kanssa vallan mainiosti, kun sahasin jaloista yhden pampulanmitan vaan pois. Nyt kelpaa tässä ottaa niin makoisa asento, että ihan saattaa uni tulla silmään kesken loikoilun.

Vastikään kirppistelty joutsenkin on päässyt päivystämään ikkunan vierelle ja näyttää siinä niin komealta, ettei tosikaan. Tykkään siitä niin valtavan paljon, että käyn välistä ihan vaan huviksi kurkkimassa miltä se näyttikään. Sopii niin hauskasti tuohon mielestäni ja tulee hyvin edukseen pehmeän nojatuolin takaa.

Tässä uudessa nojatuolissa oli ne semmoiset metallipyörelliset jalat, mitkä otettiin heti parin päivän käytön jälkeen pois, sillä tuoliin tuli aina rojahdettua sellaisella voimalla, että se pyörien ansiosta liikahti aina just sen verran, että ne lipsahtivat alla olleista (lattiansuoja)kupeistaan ja sitten niitä piti säätää paikoilleen. Päätettiin, että hankitaan, kun keretään tähän pyörättömät jalat ja pistettiin vanhat sohvanjalat alle siksi aikaa. Nämä vanhat ovat vähän rujot, paksut ja ihan päin seiniä -väriset, mutta aivan sama meille, pääasia, ettei tuoli liikuskele enää mihinkään siihen rojahdellessa.

Ja nyt sitten tapellaan iltaisin siitä, kuka kerkiää tämän ensinnä itselleen vallata. Yleensä sen kisan voittaa yksi tai kaksi pientä koiraa, jotka ymmärtävät sen mukavuuden päälle kyllä, mutta onneksi ne on ihan helppo ylipuhua siitä luopumaan. 

Found a new lounge chair to the livingroom, one that is better to lounge in than the previous. We all love it and have constant fights on who gets to sit in it in the evenings. Also had to change the wheeled legs to a more stable ones, since we tend to fall down on it and it moved with the wheels while doing so. These old couch legs are only temporary till I can find more pretty ones.

1 kommentti:

  1. Siis tuo joutsen on parasta ikinä! Rakastuin 😍

    VastaaPoista