sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Kylttitehdas käynnissä taas

Pienen kylttikauppani hyllyt ovat jo muutaman kuukauden huudelleet muutaman kyltin osalta ei-oota, kun vallitsevan maailmantilanteen takia tukkuliikkeeni ei enää saanut toimitettua minulle kylttien tekemiseen tarvitsemiani materiaaleja, mutta nyt on toinen ääni kellossa, sillä viime viikolla putkahti postista vihdoin ja viimein kauan kaipaamani osaset ja pääsin pitkästä aikaa täyttämään varastojani.

Pistin ensin työn alle läjät näitä suosikkeja, jotka olivat jo ajat sitten loppuneet ja tunsin riemua siinä tehdessä kyllä itsekin, kun tiedän kuinka moni siellä näitä jo odottelee. Tein nyt ensin vähän pienemmät erät kaikkia, jotta jokaista löytyy varastosta, mutta tässä ajan kuluessa saan valmiiksi lisää, joten ei tarvitse liiallista kiirettä pidellä siellä tilaamisen kanssa, näitä riittää jatkossakin hyvin kyllä sitten.

Tein myös erät näitä vanhempia malleja, joiden varastosaldot olivat jo uhkaavasti lopun puolella, useaa kun jäljellä oli enää yksi vaivainen kappale. Nyt on siis yhtä kylttimallia (iso E-taulu) lukuunottamatta kaikkea taas tarjolla ja sitä yhtäkin ilmestynee ihan pian taas hyllylle. 

Nyt pidän pari huilipäivää ja alan sitten taas askarrella lisää kylttejä, näiden tekeminen kun kuitenkin käy ihan hyvästä työstä ja selkää ja sormenpäitä vähän kolottelee tämä rypistyksen jälkeen.


Just announcing that my little sign shop is back in business after a few months shortage of supplies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti