sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Rompetta rompetorille osa II

Kävin perjantaina viskaamassa Parolan asemalle uuden kuorman kirppiskamoja myytäväksi loossiini parin viikon päästä olevalla rompetorilla. Edellisen kuorman vein jo pari viikkoa sitten ja vielä yksi rompekuorma olisi täältä tuonne lähdössä. Myytävää tulee siis minulla olemaan runsaasti, kun mukaan lasketaan vielä pienen kyltti- ja keramiikkakauppani valikoimat. 

Kivaa myytävää on luvassa myös muillakin. Kanssani aulassa ihanan kahvila Murun kanssa ovat myymässä Pienen mustan mökin Rilla, Keltaisen kahvipannun Pauliina sekä Notes on a life bloggaaja Stella. Aika kova kattaus, eikö? Olen jo vähän pilkahduksia heidän myytävistään nähnyt ja voin sanoa, että aarretta jos minkälaista on luvassa.

Rompetorista on muutenkin nyt tulossa ihan mahtava tapahtuma. Sehän järjestettiin ensimmäisen kerran viime kesänä ollen heti ihan huikea suksee ja tänä vuonna se tulee olemaan vieläkin huikeampi. Myyjiä on tulossa melkein tuplat viime vuoteen verrattuna ja vanhaa tavaraa ja rompetta on tarjolla koko aseman pihan ja puiston täydeltä. Vanha makasiini on täynnä Parolan asema bloggaaja Katjan herkullisia aarteita ja siellä juuri käyneenä voin kertoa, että kuola jo valui suupielistäni kun sinne kurkkasin. 

Tässä vielä muutama kiireellä nappaamani kuva viime vuoden rompetorista malliksi, jotta näette miten ihana tunnelma siellä jo silloin olikaan. Ainoa asia joka itseäni tuolla kismitti oli se, etten ehtinyt oman myyntipöytäni ääreltä juuri ostelemaan ja kaikki aarteet menivät minulta lähes täysin ohi. Kateellisena vain katselin ihmisten kantavan hymyssä suin ostelemiaan ihanuuksia mukanaan ja minä nuolin tällä kertaa näppejäni. Mutta niinhän se on, etten aina voi olla ostelemassa, kun välillä pitää myydäkin. 

I took more treasures to my booth at the upcoming Parolan aseman rompetori next month. This year it's going to be almost twice the size it was last year. Check the links in the upper text columns to see who you'll find with me in the station hall. The yard and the park will also be filled with people selling their treasures. I also included some pics from last year so you can see how good the events vibe is. I highly recommend you come and see it yourself this year.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti