sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Pakettihommia

Täällä on jo perinteeksi muodostunut paketoida joululahjat muistuttamaan enisaikojen postipaketteja ja niin tehdiin tänäkin vuonna. Olin jo pitkin vuotta säästellyt erilaisia toimeen sopivia pakkauspapereita ja niihin kun lahjat kääräisin niin oitis näyttivät siltä kun olisivat oikeasti vanhoja lähetyksiä.

Kirjoittelen pakettien päälle aina mukamas täydet osoitetiedot, mutta tietysti keksin sinne jotain hassunhauskoja paikannimiä ja muita outouksia, jotta ei kaikki ihan samalta näyttäisi niidenkään osalta. Lähettäjänäkin useimmissa on ihan joulupukki vain.

Paketeissa on sisällä ihan vaan omalle perheelle lahjoja, ei mitään turhuuksia vaan ihan arkikäyttöön asioita, päällepuettavista juttuihin, joita tiedän varmasti tarvittavan. Senkin puolesta tällainen ulkoasu sopii niille mainiosti, ei silloin ennenkään turhuuksia juuri lähetelty vaan tarpeellista vain.

Tykkään vaan niin paljon siitä miltä nämä puketit nyt tuossa vanhassa rottinkikorissa näyttävät. Ovat niin nättejä ettei niitä raaskisi melkein avata ollenkaan.

My gift wrapping theme this year is again the vintage mail. I just love this style so much I couldn't even think of doing it any other way. I've saved some already used wrapping papers for these so that they'll look a little different to each other like real mail does.

6 kommenttia: