maanantai 7. joulukuuta 2020

Joulunurkkia ja myllättyjä sohvia

Nyt on kivaa kun on tullut askarreltua ja osteltua niin paljon kaikkea ihanaa mistä ammentaa, niin voi laittaa jouluisia nurkkia ihan kirjaimellisesti.

Tämä olohuoneen nurkka pukeutui jouluasuunsa ihan helposti parilla kuusella, kukkavaasilla, simpukkapallolla ja kynttilällä. Tuo ihanan vihreä paperitähti kruunasi kokonaisuuden silmiini vallan täydelliseksi. Tämä oli niin helppo, ei tosiaan tarvinnut kun asettaa esineet tuonne ja ne heti löysivät paikkansa ja näyttivät siellä nätiltä.

Tuon ruosteisen kukkavaasin ostelin jo viime keväänä joulu mielessäni paikallisesta kukkakaupasta (aina pitää olla silmä tärkkana muinakin vuodenaikoina) ajatuksena, että siihen sammalpallon laittaisin, mutta kun tökkäsin siihen tuollaisen Ikean muutama vuosi sitten vielä kauppaaman vehreän tekokasvin, näytti se yhtäkkiä sen kanssa niin kivalta, että unohdin koko sammalpallon. 

Vähän kauempaa kun katsoo, on nurkka edellen tosi kiva. Sohva puolestaan siinä vierellä näyttää siltä kun siinä olisi riehunut joku tornado. Jos oikein tarkkaan tätä kuvaa katsot löydät piileskelevät syylliset sohvan myllääntyneeseen ilmiasuun ja huomaat, että meillä on jälleen kaksi koiraa... Nii-in, meille on tullut uusi koira! Hän ei ole tuo tuossa piilossa pöydän alla vaan hän jonka kuono näkyy tuossa kuvan oikeassa reunassa sohvan nurkassa. 

Tuo pikku karvakuono matkusti meille liki neljäntuhannen kilometrin päästä Espanjasta muutama viikko sitten ja on siitä lähtien sulostuttanut elämäämme niin paljolla rakkaudella, kuin vain tuollaisesta pienestä karvatylleröstä voi lähteä. Mutta kerron teille enemmän hänestä joku toinen kerta, hän ja tarinansa ansaitsee ihan oman postauksensa kyllä. Mutta nyt kellahdan minäkin tuonne mylläytyneeseen sohvaan ja alan nauttia kahden karvakaverin kanssa köllöttelystä.

Put some Christmas decorations in to this corner in the living room and made it all festive. I just love that I had all the things already, I just had to put them up there, they found their places almost byself.
Also, we have a new doggo! If you look close enough you can see (part of) her on the right corner of the couch. She came to us a couple of weeks ago from Spain. A long story that I'll tell you later in a different post. She's such a special little doggo she needs her on post here.

2 kommenttia: