lauantai 5. joulukuuta 2020

Joulukuun ostoksia

Kävin piipahtamassa pikavisiitillä Hämeessä ja samalla moikkasin tietenkin ystävää ja tehtiin pieni ja turvallinen kirppis- ja kauppakierros.

Olen jo pitkään haaveillut vanhoista suksista kasvihuoneen kupeelle joulukoristeeksi ja sellaisethan löytyivät sopivasti Suomen kasarmin aarteista.  Se on kyllä niin kiva paikka ostostella, jos jotain ei itse sieltä runsaudesta hoksaa niin kysyy myyjältä vaan, varmasti jostain löytyy, niin kuin nytkin. Suksia en muka nähnyt itse missään, mutta myyjältä kun kysyi löytyi äkkiä monetkin joista valita. Ihan. Paras. Kirppis.

Poikettiin myös syömään ja fiilistelemään Tiirinkosken tehtaalle, josta oli aivan pakko saada ostaa kotiinviemisiksi tällainen ihana kotimaisen Riiken käsintehty paperitähti. Näitä löytyi niin monessa herkullisessa värissä, että tuli ihan hirveä valinnan vaikeus. Onneksi kuitenkin oli aikaa rauhassa miettiä ja päädyin tähän kauniiseen metsänvihreään väriin itselleni. Voipi kuitenkin olla, että tilaan vielä tuolta Riiken nettikaupasta jonkun toisenkin värin, koska yksinkertaisesti niin kauniita ja ihania ovat nämä, etten tiedä pärjäänkö vain yhdellä tähdellä.

Kantolan kellari-kirppikseltä löysin jonkin itsetekemän paperipussitähden kuudella eurolla. Sen väri ja tyyli sopii loistavasti kotiini täksi jouluksi ja on ihanaa, että tämäkin on käsintehty. Ei tarvinnut itse alkaa tuhertamaan, eipä sillä että olisi ollut materiaalejakaan tämmöiseen.

Oikein oli ihana ja virkistävä reissu kaiken tämän harmauden keskellä. Kuljettiin turvavälejä pitäen, maskit kasvoilla ja käsidesillä lutraten aikaan, jolloin ei juuri ollut ihmisiä liikkeellä. Ja kaikkein tärkeimpänä molemmat terveinä niin kun asiaan kuuluu.

My recent fleamarket finds are pretty Christmassy. I've been wanting old skies for a while now, I think my greenhouse needs them to stand next to it during winter (even without snow). A paperbag star was a lucky fleamarket find also, someones homemade, my treasure.
I got the green paperstar from Riike at Tiirinkosken tehdas, and it's just so lovely I think I need to order another too.

2 kommenttia:

  1. Toisen kuvan jousi: saako siitä tarkempaa kuvaa? Minulla nimittäin on jousi odottamassa inspiraatiota, mitä siitä keksisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan jousi tuossa, en ole siitä mitään keksinyt. Iso jousi hyllyllä. :)

      Poista