tiistai 22. joulukuuta 2020

Ja niin tuli valoisaa

On ollut niin pimeä joulunalusaika, ettei kuvaamisesta ole tullut viikkoon yhtään mitään. Onnekseni sain eilen ostaa yhdeltä ihanalta tyypiltä yhden mahtavan kuvausvalon ja voi kuulkaa miten maailma siitä taas aukenikaan tälle sisustusbloggaajalle! On ihan erilaista ottaa kuvia nyt, kun voin lisätä kauniisti luonnonvaloa juuri sinne missä sitä tällä hetkellä tarvitsen, kun omista ikkunoista ei tule sitä juuri lainkaan. 

Ensinnä halusin päästä esittelemään teille tämän olohuoneen pöydällä olevan palloasetelmani, johon olen nyt lisännyt vähän sitä blingiä ja kruunannut kaiken raikkailla vihreillä kukkasilla. Blingi tulee ihan helposti tuollaisella kauniin vihreällä koristehelminauhalla, jonka löysin vanhoista kuusenkoristekätköistäni ja vanhalla tummanvihreällä  puhalletulla verkonkoholla.


Kukkakimpun vihreät on ostettu ihan marketista ja siihen kipaisin vaan oikeasta kukkakaupasta yhden oksan jouluruusua kruunuksi. Sopii pallojen kanssa niin kauniisti tuohon ollen samalla ihanan juhlava, mutta silti hillityn tyylikäs. 

Taustalla näkyy, että joulukuusikin on jo hankittu ja koristeltu, itse asiassa koko koti on valmiiksi puettuna jouluun, vain ne kuvat puuttuu vielä, mutta niitä alkaa nyt ropista tänne blogiin, kun ei tarvitse enää odotella, että koska tuo pilvilverho tuolla ulkona alkaa rakoilla. Jei!

Got to buy a daylight lamp from a cool friend of mine and now I don't have to wait till there's enough light outside to shoot my christmas deco. Oh the joy! It's been a week since the last photoshoot and I have so much to tell you.

Here's my pimped up Christmas ball arrangement. I added a little bling with a green pearl ribbon and an old green glass fishermans float. With a lovely bouquet of green it makes the table look and feel so festive yet subtle right now. Love, love, love it!

3 kommenttia:

 1. Hei! Olen lukenut ihanaa blogiasi jo kauan, mutta kommentoin nyt ekaa kertaa, kun meillä on ollut hakusessa kunnollinen kuvausvalo ja kiinnostaisi tietää minkälainen tuo ostamasi valo on? T. Saila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, se on tuommoinen: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/56378/nfttv/Godox-LEDP260C-ledipaneeli?list=OZCYkRilHg3izotJqxQo91

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta! Tämä valaisi asiaa :)

   Poista