maanantai 6. heinäkuuta 2020

Piskuinen lihatukki keittiön nurkassa

Siirsin siivoillessani porstuassani aiemmin olleen pienen lihatukin vaihteeksi keittiöön ja sinnehän se sopii nyt paljon paremmin. Se on ollut vähän unohduksissa hetken aikaa, mutta kivasti tuli just vastaani kun mietin, että tuossa pikkunurkassa olisi kivaa pitää jotain söpöä. 

Tämä on niin herttainen mitoiltaan, mutta silti ihan oikea ja käytössä ollut tukki. Mietinkin usein, että missä lie lilliputtien kaupassa tuo on joskus ollut, vai johtuneeko siitä, että ennen oli ihmisten keskipituus vähän lyhyempää sorttia kun nykyisin. Tämä olisi vielä käyttökunnossakin, mutten ole siinä raaskinut vielä mitään piestä. Sen puhtaaksi peseminen olisi niin kovin työlästä aina käytön jälkeen, että mielummin pilkon pihvini paksulla leikkuulaudalla normikorkuisella pöydällä. 

Mutta tällai keittiörekvisiittana tämä on kyllä ihan huippu. Näyttää niin kivalta tuossa nurkassa ja tuo mukanaan ihanan tuulahduksen jostain kaukaa menneestä. Tykkään!

I put this old butcher block I had previously in my porch in to my kitchen and it looks like it's home now. I really like the vibe it gives to the corner, feels like it's olden days here again.

2 kommenttia:

  1. Hauskaa kun kodistanne tuntuu aina löytyvän joku uusi nurkka tai kolo, josta löytää joku juuri sinne sopiva esine paikkansa. Tuo koiran koppakin ilahduttaa aina kun se osuu kuvaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se on hauskaa ja välillä oikein ihmettelenkin tuuriani, että miten sattuikin taas löytymään joku just passeli esine jonnekin. Täytyykin muuten koittaa kuvata koppaa taas joku päivä niin, että sen sisällä olisi semmoinen pieni koirakin ;-)

      Poista