lauantai 25. heinäkuuta 2020

Sateisessa Satakunnassa

Tein pienen sateisen kesäreissun Satakuntaan ystäväni Keltainen kahvipannu -blogin Pauliinan luokse. Otin asuntovaunun mukaan ihan vaan siksi, kun on niin kiva mennä paikkoihin oman pienen makuuhuoneen ja suuren suuren matkalaukun kanssa. Tämä kulkee niin näppärästi perässä, että se on melkein sama kun olisi iso matkakassi takakontissa, tässä vaan on vähän enemmän tilaa ja näköä. 

Sain parkata sen heidän pihalle ihanasti kahden suunnattoman paksun salavan alle, jossa se näytti ihan siltä kun joku iso dinosaurus olisi sinne käynyt munimassa - niin hauska!

Sadesäillä matkaillessa mukaan ei oteta koko ulkokalustearsenaalia vaan vain ihan välttämätön, jos sitäkään. Nyt otin mukaan vain kaksi tuolia ja pöydän ja matotkin jätin turvaan omaan kotiin. Aina ei tarvitse olla niin viimeisen päälle, kun vähälläkin pärjää varsinkin kun tämän reissun pääasia ei ollut vaunussa makoilu vaan ihana seura, huikea koti ja kesän tähän asti paras kirppiskierros (siitä lisää tuonnempana).

Vaunussa on sateella niin kiva nukkua kun sen alumiinipintaan pisarat ropisevat niin kuin peltikattoon konsanaan. Se on aina kuin tuutulaulua minulle ja nukunkin tuolla kuin tukki jos sadesää sattuu. Tällä reissulla kävi vain vähän köpelösti kun toisena yönä tuossa ollessa vaunuvanhukseni etuikkunasta petti kesken yöunieni tiiviste ja siitä hulahti ikkunan alla olevaan petiini mukava vesiannos herättäen minut pieneen paniikkiin. Ei auttanut muu kun laittaa pyyhe tiiviisti ikkunan alle ja jatkaa unia, tiivisteen saisin korjattua vasta kotioloissa kunhan säät ensin vähän kuivahtavat. Vanhan vaunun kanssa tällaisiin kuitenkin osaa suhtautua rauhallisesti, sitä sattuu ja kaiken saa aina kuitenkin korjattua.

Muutoin sade ei haitannut tuolla olemista ollenkaan, kun kaikki muu oli niin hauskaa ja ihanaa. Oli  niin kiva nähdä ystäviä pitkästä aikaa, valvoa myöhään, maistella hyviä ruokia ja opetella pelaamaan yatsya. Siinä sivussa tietenkin loputtomasti sisustusjuttuja, puutarha-asioita ja kaikenmoista sellaista mistä vain kaksi sisustushullua bloggaajaa voivatkaan puhua. Tästä reissusta jäi kyllä taas niin lämpimät muistot, ettei tosikaan.

Ja tuo puutarha missä vaununi kanssa sain olla oli kyllä niin huikea, että laitan siitä teille vielä erikseen oman postauksen seuraavaksi. Tässä pihassa jos missä nimittäin inspiraationlähteitä piisaa.

Took a rainy trip to Satakunta to visit dear friends from the blogg Keltainen kahvipannu. Parked my sweet little caravan under the huge trees and had the best time, even if my front window let a little of the rain inside to my bed one night. Oh well that's just the little hickups one might have in a vintage caravan and is easily fixed once it dries out first. Otherwise the trip was so lovely and I have a lot to tell you about that beautiful garden I was in and all the fleamarkets we visited. All that in my next two posts.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti