keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Eräänä kauniina päivänä puutarhassa


Pari päivää sitten oli vihdoin se yksi aurinkoinen ja tarpeeksi kuiva päivä, jotta sain soviteltua pihakalusteisiin tyynyt paikoilleen. Sovittelin myös vähän noita viimeksi tekemiäni kirppislöytöjä somisteeksi tuonne ja ihan hirveän kivastihan ne sinne natsasivatkin. Kannu ja tarjotin pöydälle ja lampunvarjostin pihavalaisimeen, jossa se on erittäin kiva, mutta ehkä sittenkin mieleeni hitusen liian pieni. Täytyy katsoa löytyisikö siihen jostain vielä vähän isompi malli, vai hankkisiko tuohon jonkun hapsureunan, jolla sen koko sen hitusen kasvaisi. Nyt se saa kuitenkin olla noin, ihan kiva ja kotoisa se on tuollaisenaankin.

Hengattiin pikkukoiran kanssa tuossa nauttimassa kesäpäivästä, pehmeydestä ja juuri sopivan lämpöisestä ilmasta (toisen pikkukoiran mielestä olohuoneen sohvalla oli parempi). Röhnötettiin ja retkotettiin eri asennoissa ja katseltiin vaan taivasta tai sisustuslehteä  tai pääasiassa minä katselin, koiraa ne ei kiinnostellut suuremmin.

Täytyy kyllä (taas) sanoa miten tyytyväinen olenkaan noihin värivalintoihini näissä kalusteissa, ne on juuri sopivat tähän vanhan talon pihan ja tyyliin. Tarpeeksi erilaiset, mutta silti todella hyvin toisiinsa sointuvat, pehmeät,  kutsuvat ja kesäiset. Näitä kelpaa katsella myös sateisella ilmalla ilman tyynyjäkin.

Ja tämä uusi pihalaatoitus on vaan niin ihana nyt kun se on vihdoin tässä! Kaikki vieraisilla käyneet ovat sanoneet, että pihamme näyttää tästä kohden nyt hurjan paljon isommalta ja siltä se tuntuukin, vaikka se ei ole kasvanut sitten yhtään. Kun kaikki on nyt samaa sävyä ja vaaleampaa on se todella tuonut tähän muutaman neliön lisää tilantuntua. Itse nautin eniten kyllä siitä, ettei tässä tavitse enää pelätät kompuroivansa, kun kaikki on yhtä tasaista tekee tuossa melkein mieli tanssia (ja ehkä salaa vähän tanssinkin).

Nyt vaan vähän lisää noita aurinkoisia päiviä, että päästään taas pikkukoiran (ja muidenkin) kanssa tuonne naatiskelemaan kesästä.

The other day it was finally dry enough for me to put the pillows in my garden chairs and spend some well deserved time, with one little doggo, just enjoying all new and pretty.

2 kommenttia: