lauantai 17. marraskuuta 2018

Pikku putiikkini markkinoilla

Nyt on Parolan aseman joulumarkkinoiden valmistelut jo pitkällä, kun kävin eilettäin aloittelemassa pienen markkinaputiikkini sisustamista. Olin mielessäni suunnitellut kaiken jo valmiiksi, niin että paikan päällä ei tarvinnut ihan hirveästi enää miettiä, sen kun laitteli asiat paikoilleen vaan. Huone on pieni ja olen ajatellut asiat niin, että se vetää kohtuullisen määrän ihmisiä sisäänsä, ilman että kenenkään täytyy pelätä rikkovansa jotain jos ahtaaksi välillä käy, mutta silti asiat ovat kauniisti esillä ja hyvin ulottuvissa ja huoneen flow toimii. 

Näissä kuvissa en näytä ihan koko tilaa, syystä että se on vielä keskeneräinen. Kylttiteline ammottaa  tyhjyyttään, joulukyltit siinä vasta vähän mallina roikuskelevat. Kaikki astiatkin ovat vielä kotona odottamassa pakkaamista, mutta niille on jo kuitenkin huoneen takaseinällä oivallinen paikka ja se tulee valmiina olemaan ihan superihana. Kuvaan senkin vielä teille nähtäväksi ennen markkinoita, jahka kerkiän ensin vain somistaa sen valmiiksi. Se tietää siis vielä yhtä reissua Parolaan ennen ensi viikon lauantaista mutta sekös vain on kuulkaa kivaa, kun on näin suloinen soppi somistettavana.

Tämä pieni putiikkini löytyy siis asemahallin oikeasta peränurkasta (pääovelta katsottuna). Pöydällä oleva pieni valonuoli tulee sen oven yläpuolelle markkeeraamassa sijaintiani, jos ihan heti ei osu silmään muuten. Täällä jo ihan liekehtien hykertelen kuinka kivaa se tulee olemaankaan sitten markkinoilla tällaisen söpön "putkan" pitäjänä.

I've already started to decorate my little room at Parolan aseman joulumarkkinat next weekend (November 24th). I've thought and planned everything forehand so it has just been so much fun to do this little room now. I really like the space and the flow and everything is going to work perfectly for me and my customers. You'll find me and this cute shop inside the station hall just look for the little light up arrow above the door.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti