perjantai 30. marraskuuta 2018

Joulun koristuksia

Sinne tänne kotiimme alkaa pikkuhiljaa ilmestyä jouluisia koristeita. Tykkään koristella vähän kerrallaan joulua kohti mentäessä sen sijaan että täräyttäisin koko joulun kerralla taloon. On paljon kivampaa laitella rauhakseen ja ajan kanssa koristeita sinne ja tänne sitä mukaa kun siltä tuntuu.

Ensimmäisiä asioita joita esille tänä vuonna laitoin oli tämä kevättalvella ostelemani vanha rautalyhty keittiön pöydälle. Sisäänsä se sai ajastimella toimivan led-kynttilän ja yhdistelmä toimii tuossa ihan loistavasti. On niin mukavaa kun tuikku syttyy ja sammuu itsekseen ja keittiön pöydällä palaa pieni tunnelmallinen valo. (Vaikka täytyy myöntää että muutaman ekan kerran kävelin tuon ohi säikähtäen, että kuka on jättänyt kynttilän vahtimatta palamaan).

Toinen koristus josta juuri nyt tykkään on tämä tekemäni iso puutähti olohuoneen ikkunalla. Aiempina vuosina pidin sitä huoneen toisella ikkunalla, mutta nyt lykkäsin sen kaktusten 
sekaan tähän. Pari messinkistä kynttilänjalkaa kaveriksi niin tuli mielestäni kaiken tuon vihreän kera varsin jouluisan näköistä. Erittäin kiva myös iltaisin kun muutaman kynttilänkin sytyttää.

I like to put up Christmas deco little by little. This year I started with this cool old lantern that has a led-candle inside that has a timer in it. it sits on the kitchen table and brings joy to us with it's little flickering light.
In the living room I put a big wood star and some brass candlesticks between my cactae and the result looks quite festive to me, especially when it gets dark outside.

4 kommenttia:

 1. Todella kaunista, ja niin mahtavia kuvia.

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin persoonallinen koti.Upeat tunnelma ja kivat nuo kaktukset.

  VastaaPoista
 3. Tuon laatikoston päällä kaikki varmaan näyttää hyvältä! Mutta oikeesti, sä osaat homman: just hyvä noin :)

  VastaaPoista
 4. Upee toi rautalyhty!!! Tai kaikki siellä kyllä on upeeta :) Kivaa joulukuun alkua!

  VastaaPoista