torstai 8. marraskuuta 2018

Kovat piippuun harmautta vastaan

Nyt alkaa tämä synkkyys ja harmaus painaa niin lujaa päälle, että oli otettava järeät aseet käyttöön kodin ja mielen piristämiseksi. Järeät aseet tässä tapauksessa ovat tietenkin joulukoristeet. Mikään ei virkistä tätä minun marraskuun väsyttämää mieltä paremmin kun pieni tuulahdus joulusta. 

Ja koska en ihan vielä halua koko kotia joululla täyttää aloitin ensin pienesti ja sieltä missä ei niin paljon aikaa vietetä, mutta vaikutus olisi suuri silti, eli makuuhuoneesta. Olin tehnyt itselleni muutaman erilaisen kestokranssin (ohje niihin tässä linkissä) jotka ripustin sängyn vierelle vähän niin kuin kollaasiksi ja sehän toimii tosi kivasti. Kynttilä vielä viereen tunnelman maksimoisiseksi niin johan on.

Tein taas tänä vuonna muutaman kuvassa näkyvän kranssin myyntiin myös tuleville Parolan aseman joulumarkkinoille ja sieltä löytää myös tuota käsin tekemääni keraamista kynttilänjalkaa. (Kranssien hinnat 20-30€ koosta riippuen ja kynttilänjalka 16€).

Kesällä ompelemani hapsulliset tyynyliinat sopivat mielettömän hvyin myös jouluun. Yhdistettynä noihin maastonvihreisiin pellaviin ja kransseihin seinillä tunnelma on mielestäni varsin kohdillaan.

Nyt on siis kodissa paikka jossa pääsee eroon marraskuun ankeudesta, siellä voi rauhoittua, fiilistellä mukavia ja tunnelmoida joulua. Erittäin ihana paikka herätä aamuisin siihen fiilikseen, että ihan kohta tämä harmaus muuttuu ihanaksi kimmellykseksi ja valoksi tulevan joulun ja talven myötä.

It's the time of the year when it's SO dark and grey outside that one really needs a tiny bit of Christmas to make it feel better. I put up some artificial wreaths I made in the bedroom. With a candle it gives just enough festive feel that it makes the waking up feel much better.

I'll aso be selling some of my wreaths and that pottery candle holder in the upcoming Parolan aseman joulumarkkinat. Be there if you want to have them to yourself too. 

2 kommenttia:

  1. Ihania kransseja. Täällä on tehty vasta muutama perinteinen havukranssi haudoille.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kranssit!
    Jotain piristystä on kyllä keksittävä, sillä harmaus ja pimeys on käsinkosketeltavaa. Yleensä en kärsi syys- ja kevätmasennuksesta, mutta nyt sekin on lähellä:)

    VastaaPoista