maanantai 12. marraskuuta 2018

Pakkauspuuhissa jo

Se on enää vajaa kaksi viikkoa Parolan aseman joulumarkkinoihin ja täällä on alettu jo pakata ja laittaa kaikkea valmiiksi sitä varten. Keittiön pöydällä majailevat astiat ja puutähtipino ynnä muut näyttivät siinä niin kuvauksellisilta, että oli ihan pakko antaa niiden hetki siinä olla ja ottaa teillekin kuvat tuosta, miten hienosti kaikki siinä sointuukaan.

Taustalla oleva iso kyltti tulee myyntipöytäni taakse seinälle, ettei se nyt sitten kenellekään epäselväksi jäisi, että kenen myyntinurkassa sitä ollaankaan ostoksilla tahi muuten vaan kurkkimassa. Aiempina vuosina olen ollut näiden kanssa vähän ehkä ujompi, mutta nyt ajattelin pistää ihan kunnon kokoisilla kirjaimilla esille sen kuka olen ja mistä tulen.

Pöydällä olevat astiat ovat vasta viimeksi tekemäni täydennyserä markkinoita varten. Porstuan puodistani otan mukaan vielä läjäpäin lisää. Taustalla näkyvät kukkaruukut tulevat juuttiamppeleihin ja suunnitelmissa olisi ehtiä vielä sitaista pari pientä rysävarjostintakin myyntiin. Varastoistani löytyy vielä muutama muukin kiva juttu myytäväksi, mutta niistä lisää sitten jahka saan sen pienen myyntikojuni aseman aulassa ensin valmiiksi. Mutta onpas kivaa päästä taas pitämään pientä sisustuspuotia joulumarkkinoille. Se on asia jota odotan nykyään melkein jo enemmän kuin itse joulua.

I started packing for the upcoming Parolan aseman joulumarkkinat and the stuff on my kitchen table looked so good I just had to take a picture.

3 kommenttia:

 1. Ihania astioita!😍 Harmi, et ikinä ei pääse paikan päälle 🤔

  VastaaPoista
 2. Oijoijoi, miten ihania kippoja ja kuppeja! Saako näitä mistään muualta kuin markkinoilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://diagnoosisisustusmania.blogspot.com/p/kippoja-ja-kuppoja.html

   Poista