sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Kurpitsat ja kuvaukset

Meillä kävi pari viikkoa sitten pihalla hyörimässä pieni kuvausryhmä Kotivinkistä. Olivat täällä kesällä käydessään niin ihastuneet pieneen kasvihuoneeseeni, että halusivat lainata sitä kuvausrekvisiitaksi syksyisille kurpitsajuhlilleen ja sehän vain minulle sopi. Itse kun en sitä tähän vuodenaikaan niin kovin enää käytä niin oli mukava saada sinne yhdeksi illaksi vähän hyörinää ja pyörinää ja tietysti nättiä ja kivaa.

Ja enhän minä tietenkään malttanut pysytellä poissa paikalta kun stailattiin ja kuvattiin.. Notkuin taustapiruna koko ajan katselemassa ja ihastelemassa ja kuviinkin pääsin, kuten myös mies kun hän töistä paikalle saapui. Niin hauskaa meillä oli että tuli kyllä ihan oikea juhlafiilis kun siellä naurettiin ja herkkuja maisteltiin. 

Ja jos sitä kiinnostaa nähdä miltä siellä kurpitsajuhlissa oikein näytti, niin vilkaiskaapa nyt lokakun 17 päivä ilmestyvästä Kotivinkistä, siellä on iso reportaasi runsaine kuvineen ja resepteineen.

Ja kun ilta pimeni ja kuvaukset päättyivät, tavarat pakattiin ja piha hiljeni sain vielä lahjaksi kuvauksissa käytetyt kurpitsat. Ne jätin ihan niille sijoilleen, koska näyttivät niin kovin näteiltä just noin. On kovin kiva kun piha on nyt valmiiksi stailattu nätiksi syksyä varten, tosin nuo syötävät on jo tässä ehditty korjata sieltä parempiin suihin.

I had people over from the Kotivinkki magazine to do a photoshoot in my yard. They had a theme called "pumpkin party" and they styled my little greenhouse as the venue. I had so much fun just hanging around watching and even getting some treats to eat and pose for the photos. I even got to keep the pumpkins when they left. Looks so good in my yard now. 

3 kommenttia:

  1. Täytyypä käydä kurkkaamassa lehteä ;)

    VastaaPoista
  2. Täytyykin lukea lehti hieman tarkemmin tällä kertaa!

    VastaaPoista
  3. Kurpitsat symppikset kuuluvat niin meidänkin syksyyn. Kiva postaus ja kuvat!

    VastaaPoista