torstai 21. kesäkuuta 2018

Siellä se hymyilee

En olekaan muistanut leyhytellä, että kasvihuoneestani on juttu viimeisimmässä Kotivinkissä. Se kuvattiin ihan vastikään toukokuussa ja ilmestyi melkolailla samoin tein. Sen löytää vielä muutaman päivän ajan lehtihyllyistä jos haluaa käydä kurkkaamassa. 

Tämä onkin ensimmäinen lehtijuttu joka on tehty ihan vaan kasvihuoneestani. Puutarha on ollut muutenkin vähän vähemmän esillä lehdissä vaikka muuta kotia onkin kuvattu hyvin usein. Tämä johtuu suureksi osaksi siitä, että noita kuvauksia on tehty useimmiten sellaisiin vuodenaikoihin tai säätiloissa, jolloin piha ei ole ollut kuvauskelpoinen, mutta nyt olivat kelit kertakaikkisen kohdillaan.

Tykkään tosi paljon näistä lehtijutuista ja onkin ollut mukavaa, että sisustustyylini on kiinnostanut toimittajia kautta vuosien. Tätä interiööriäni onkin esitelty jo varsin useissa eri lehdissä tai julkaisuissa. Olen vain harvoin joutunut kieltäytymään kuvauksista ja silloinkin vain siitä syystä jos kotini on juuri kuvattu johonkin toiseen lehteen. Tuo iloisen onnellinen ilmeeni tuossa kuvassa on siis aivan aito, päivä oli ihan mielettömän kiva ja ihana ja jutusta tuli aivan täydellinen.
Kiitokset vielä tätäkin kautta Natalialle ja Johannalle!

My greenhouse was featured in the latest Kotivinkki magazine here in Finland. Great story with great pics. Great shot of me too smiling happily at my garden gate.

5 kommenttia:

 1. Hienoa! Pitääpä katella kaupassa tuo lehti hyppysiin! :) Sulla on aina niin tyylikkäitä juttuja!

  VastaaPoista
 2. Pitääpä lukea juttu sieltä lehdestä!Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanaa. Minulle on tullutkin postissa tuo lehti, mutta en ole vielä ehtinyt lukemaan <3

  VastaaPoista
 4. Saakohan tätä lehteä enää mistään? Miten aalto-pelti toimii muuten kasvihuoneen katteena, varjostaako liikaa? Kasvari-suunnitelmia siis täälläkin ja materiaalien hankintaa ja katto onkin vielä kysymysmerkki... Ihana on sinun kasvarisi! :)

  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehteä ei varmaan enää löydy myynnistä ja aaltopelti on hyvin varjostava kattomateriaali kasvihuoneeseen, mutta meillä toimii kun tilaa käytetään muuhunkin kuin kasveille. :-)

   Poista