perjantai 7. syyskuuta 2018

Rytöluola kuntoon osa II

Kaunistuksia pitää rytöluolaan saada, jotta siitä tulisi nätti ja kaunistuksiahan minulta jo valmiina löytyykin. Vanhoja työkaluja olen keräillyt jo jokusen vuoden ajan, aina silloin kun sopivasti vastaan tulee. Niistä valikoin sopivat ja kätevät jotka sitten pääsevät tähän tallin seinään tulevaan työkalutauluun.

Mietin tarkoin, että mitä työkaluja siinä pitää esillä olla, jotta työskentely siellä on sitten näppärää eikä aina tarvitse sisältä työhuoneesta raahata kaikkea mukanaan. Tällä kokoonpanolla pääsee mukavasti hommissa alkuun ja ihan varmasti löytää aina paikkansa myös sen jälkeen kun hommat lopettaa. Loppuu myös se ikuinen sahan ja saksien metsästys vihdoin, ne kun olivat aina jossain hukassa tallin kaaoksessa, vaan eivätpä ole enää.

Ja sitten toinen mihin ajattelin nyt erityisesti panostaa on nätit säilyttimet. Tulossa olevaan hyllykköön pitää saada asiat nätisti ja ne saadaan tietty näteillä säilyttimillä. Nämä laatikot löytyivät tuota mustaa lukuunottamatta kirppiksiltä toissapäivänä. Erittäin hyviä nauloille, ruuveille ja muille tilpehööreille joita tallissa paljon pyörii. Onni että tulivat juuri nyt vastaan.

Onni myös se, että minähän löysin kuin löysinkin sen jykevämmän kalusteen sen hyllykön alle. Nettikirppikseltä bongattu vanha keittiön alakaapisto täyttää sen tehtävän loistavan mallikkaasti. Se on jo tallissa hiottuna ja maalattuna odottamassa että maalit sen verta kuivahtavat että saan sen paikoilleen ja kuvattavaksi. Tämä projekti etenee kyllä todella hyvin nyt!

The operation to organize the garage is moving on nicely. I selected a collection of pretty tools I already had and started planning the tool board. I also found some pretty vintage boxes to store things pretty in the shelving unit. But by far the best part is that I found the cabinet that'll go under the shelves. It's in the garage right now just waiting for the new paint to dry on it. I'll show it to you as soon as it dries enough so I can put it in it's place.

1 kommentti: