lauantai 22. syyskuuta 2018

Ahtaasti, mutta tehokkaasti

Tuossa taannoin kun etsiskelin niitä tietynlaisia nuppeja tähän kesällä hankittuun vanhaan laatikostoon niin unohdin kertoa teille, että nehän löytyivät sitten melko saman tien. Ihana lukijani Annukka (iso kiitos vielä tätäkin kautta!) antoi minulle koko kasan juuri etsimääni mallia ja sain lipastosta just sellaisen kun olin visioinutkin. Mielestäni näyttää ihan sellaiselta kun olisi voinut olla alun perinkin ja tyyli sekä käytettävyys ovat nyt minulle täydelliset. Olen myös tykästynyt tuohon väriin, enkä enää mieti sen maalaamista. Vanha ja kulahtanut puu toimii tässä sisustuksessa mukavana parina noille maalatuille kalusteille ja tuo tilaan lämpöä ja viihtyisyyttä.

Tila on käytetty tässä niin paljon hyödyksi kun olen vain pystynyt tuohon survomaan. Nurkka loppuisi jo tuohon työpöydän reunaan, mutta olen asettanut olohuoneen parioven eteen väliaikaisesti vielä yhden kaapin, jossa kuivattelen keramiikkaa, silloin kun sitä teen. Tosin se on ollut tuossa nyt keväästä asti, mutta se on johtunut ihan puhtaasta laiskuudesta, etten ole sitä välillä siitä muualle siirtänyt.

 Jokainen laatikko, lipasto ja matkalaukku sisältää jotain tärkeää tai tarpeellista ja järjestys on mietitty silloin kun ne on paikoilleen aseteltu. Olen välillä koittanut niitä muutella, mutta aivoni eivät enää suostu muistamaan asioita uudessa järjestyksessä, joten ovat sitten juuri niin kuin ovat. Nyt ainakin tiedän tarkalleen mistä mitäkin löytyy. Huone on lähes aina jonkin projektin kourissa sekaisin, pölyinen tai muuten vaan huiskin haiskin, mutta laatikostoissa kaikki on aina järkässä ja siististi.

The space in my tiny work room is utilized really well. All the free wall space and a little of the not so free is used for storage. I still really like it here, it doesn't feel too cramped when the whole floor space is free and everything is around the walls. 
Oh, and I got the knobs I was looking for tho my new chest of drawers. Lovely reader of mine gave me a set, thank you again Annukka!

5 kommenttia:

  1. Haikeana katson laatikostojasi...mikä ihana laatikkomäärä johon laittaa tavarat järjestykseen (itsellä äärettömästi käsityötavaraa sikin sokin). Hauska että nupit löytyivät tätä kautta :)

    VastaaPoista
  2. Tehokkaan ja kauniin näköinen kokonaisuus!

    VastaaPoista
  3. Siis noi laatikostot on niin mahtavia. Tuollaisia himoitsen itsekin. Noihin mahtuisi niiiiiiin paljon kaikkea ja järjestelmällisesti!

    VastaaPoista
  4. Järjestys se olla pitää. Ainakin päänsisäinen.

    VastaaPoista