tiistai 11. syyskuuta 2018

Rytöluola kuntoon osa IV

No nyt se on laitettu. Tavarat on järjestetty ja joka asialle on paikkansa. Lookki muuttui melkoisesti siitä mistä lähdettiin ja olen varma, että se tuosta vähän jalostuu vielä, nyt vain alkaa tuo syksy hiipia liian lujaa, enkä ehkä ehdi enää isommin tähän rakennella, mutta aika hyvä tämä on mielestäni jo näinkin. Erittäin näppärä käyttää ja todella iso ilo silmälle edeltäneen epämääräisen roinakasan jälkeen.

Hylly on mitä hienoin ja uudet sekä jo olemassa olleet vanhat säilyttimet ovat siinä niin nätteinä nyt. Osassa on nauloja, osassa muita kiinnittimiä, jatkojohtoja, naruja ja askartelutarvikkeita sulassa sovussa ja kaikki piilossa omissa säilyttimissään. Kaappi alhaalla on jo nyt osoittautunut tosi näppäräksi. Vihdoinkin on järkevä paikka kaikenmoiselle, mitä ennen on saanut kaivella kissojen ja koirien kanssa eri paikoista. Nyt ei ole enää mikään työkalu hukassa tässä.

Myös työkalutaulu toimii kuin tauti. Käden ulottuvilla kaikki tarpeelliset, mitä kiireinen askartelija saattaa juuri sillä hetkellä tarvita.

Nyt on sitten laitettu tämä nurkka tallista kuntoon. Siinä samalla tuli tehtyä myös hyvä suursiivous ja siistittyä myös vähän yhtä toistakin kohtaa. Sen esittelen ehkä tässä vielä syksyn aikana, jos tulee ilmoja maalailla siinä oleva yksi kaappi ensin hiukan paremmin muuhun tilaan sopivaksi. Muutoin jatketaan tätä tilaa ja sen laittelua enemmän sitten taas ensi keväänä. Että olis sitten minulla se unelmieni ihana askartelu- ja rakentelupaikka kesäkuukausiksi.

The corner in the garage is about finished now and I think it looks WAY better than it did before. It's also so nice to use, when everything has it's own place and I don't have to loose my nerves trying to find my tools. 

3 kommenttia:

  1. <3 Tänä on niiin parasta, että voi inspiroitua AUTOTALLIN siivouksesta! <3 Toivottavasti taas joku uusi lukija löytää tiensä tänne ;)

    VastaaPoista
  2. Ilo silmälle. Tulisitpa tekemään nuo taikasi meidän vaatehuoneeseen ��
    Minna

    VastaaPoista