tiistai 4. syyskuuta 2018

Rytöluola kuntoon osa I

Tässä kaikessa piharemppatohinassa keksin yhtäkkiä saada ihan hirveän polttavan inspiraation laittaa vihdoin ja viimein meidän autotalliin joku järkevä järjestys. Tila on joka vuosi siivottu ja laitettu ja joka ikinen vuosi se aina räjähtää ihan hirveäksi sekamelskaksi. Ihan. Joka. Kerta.

Nyt päätin, että tänä vuonna alan laittamaan sitä sellaiseksi, että se EI voi enää mennä niin hirveäksi. Siihen on saatava nyt joku tolkku ja se tolkku alkaa tästä nurkasta. Sen vuosittaisen siivouksen yhteydessä laitoin tähän nyt kaikki talouden työkalut ja koneet yhteen paikkaan. Mallasin vähän olemassaolevilla kalusteilla, että miten ne vois tuossa olla ja miten ne olis siinä näppärästi käsillä kaikki ja että miten tämän kaiken saisi vielä näyttämään nätiltä.

Tässä olis loogisesti pienen työpöydän paikka. Tuossa voisi olla joku nätti työkalutaulu seinässä ja esillä kaikki sellainen mitä eniten tarvitsee. Hylly ikkunan päällä saa jäädä ja ehkä tuo pöytäkin. Siinä on hyvä paikka tehdä pienet hommat ja pöytä on juuri oikean korkuinen seisten työskentelyyn. Tuo oli minulla myynnissä vielä hetki sitten tuo pöytä, mutta jos en nyt täydellisempää tähän löydä, niin sitten tuo jää tuohon.

Ja tähän tämä hyllykkö, tosin niin että tuossa alla olisi jokin vähän jykevämpi kaluste. Ehkä sellainen joku vanha senkki jossa kaappeja ja pienet laatikot yläreunassa. Sellaiseen saisi näpsästi kaikki sähkötyökalut sun muut emmeet pölyltä suojaan ja hylly jäisi sitten nätimmille tarvekaluille.
Joo, sellaisen minä tähän haluan ja rupean sitä nyt heti etsimään. Tämä olisi kiva saada vielä tässä syksyn aikana valmiiksi, ihan vaan jo siksikin, että näkisin sen kevään kun autotallissa olisi pysynyt talven aikana järjestys. Joten projekti pyörimään nyt!

(Tuo armeijan vanha harmaa yöpöytäkaappi tuossa alla on muuten kaupan. Irtoaa tuosta heti kun saan sen unelmasenkin sen tilalle  Kysellä voi sähköpostilla.)

The garage is the only space in here that we can't keep neat and clean. Every year we clean and organize it and every year it "explodes" again. This year I decided that the cycle  needs to stop and I need to plan something up so that this space stays reasonable. This is the corner I'm gonna start on. All the tools to one place, neat and organized. I just need to find a suitable cabinet below the shelving unit and plan a toolboard behind the table to make everything pretty and organized here.

1 kommentti: