lauantai 11. elokuuta 2018

Kokoelmahyllykkö

Loimaan Rompetorilta osteltu mallinuken torso pääsi paikoilleen olohuoneen vitriinin päälle ja täytyy sanoa, että se on siellä kyllä just eikä melkeen täydellinen. Niin täydellinen jopa, että aloin miettiä siinä sen vieressä olevan herra Aku Punktion myymistä pois. Se kun näyttää nyt minun silmiini vähän liialta siinä, noin niinku tyylinsä puolesta. Ei ehkä tarvitsis olla noin samanoloisien asioiden noin likellä toisiaan tuossa, eikä Akulle oikein nyt muutakaan paikka ole. 

Tykkään kyllä kun tässä on paljon roinaa tässä vitriinissä. Se että se on täynnään aarteita tekee siitä mielenkiintoisen ja nätin. Vieläpä nyt kun kaikki sen sisälmykset väreineen sointuvat niin kauniisti ympäristöönsä. Keräilijäluonteelleeni on myös hyvä, että on paikka jonne kokoelmia säilöä sitten. Tässä tila on vaan niin piukassa, että joutuu välillä miettimään tarkoin mielenkiinnon kohteidensa määrää ja laatua.

The torso found it's place here, just like I imagined it. The color and form is perfect there. But I started to wonder if I really need the acupuncture doll next to it there. I think I might sell that away and fins something less similar to it's place.

4 kommenttia:

 1. Ihan samaa mieltä olen.. Aku ei sovi tuohon. Löytyisikö paikka jostain muualta, jos et myydä halua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä luulen, että laitan sen ennemmin kiertoon. Joku muu saa välillä ihailla sitä kotonaan. :-)

   Poista
 2. Myy Aku mulle ;) Ois täydellinen elementti akupunktiohoitoja tekevälle.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos lyöt 30 euroa tiskiin ja tulet sen täältä hakemaan niin sitten se on sun :-)

   Poista