perjantai 17. elokuuta 2018

Elokuun kirppislöytöjä

Elokuu on ollut tähän mennessä kirppislöytöjen osalta varsin suotuisa. Kotiin on löytynyt etsittyjä esineitä ja ehkä myös vähän turhuuksiakin, mutta nättejä sellaisia tottakai. 
Etsittyjen joukossa on ollut jo hetken aikaa tämä tämmöinen ötökän muotoinen saapasrenki. Tällaista olen talvisin välillä haaveillut, kun rakastamani lapikkaat on niin hankala muutoin jaloistaan riisua istahtamatta täysissä talvitamineissaan alas. Tällä ne pitäisi riisuuntua helposti seisten eikä tarvitse märillä kengänpohjilla tanssia ympäri eteistä suotta. 

Vastustamattomia ovat myös kaikenmoiset luonnonmukaiset rasiat ja purnukat. Näitä meriheinästä ja kaislasta tehtyjä säilytypurnukoita on kiva käyttää niin monessa pikkutavaran säilytyksessä. Nyt seuraksi löytyi vielä edullinen puinen puhdetyönä tehty rasia joka mielestäni oli vain niin hyvä löytö, ettei sitä voinut olla ostamatta. Ajatella, että sen on joku joskus jossain käsin veistellyt. Ihan aarre.

Ja sitten se vähemmän tärkeä, mutta hauska löytö, tämä messinkinen kukkorasia. Sillä an aukeava selkä niin kuin tuolla aiemmin hamstratulla kärpäselläkin. Mietin tovin sen ostamista, kun alkoi tuntua siltä, että tässä on nyt joku keräilyvimma alkamassa, mutta ostin sitten kumminkin. Kyllä kai noita nyt voi muutamakin olla, tuollaisia hauskoja vanhoja messinkiötököitä... Puhutaan sitten lisää jos alkavat liiaksi lisääntyä. 

Some of my recent fleamarket finds. A cast iron bug shaped boot remover that I really need during the winter time with my boots. An old hand made wooden jewellery box and a brass rooster trinket box that might have caused a tiny little collection of brass boxes to start building... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti