tiistai 28. elokuuta 2018

Keräilyksihän se meni sitten

Ah, että kun sitä tuntee itsensä niin hyvin. Sanoin tuossa pari postausta aiemmin, että puhutaan siitä sitten jos alkavat liiaksi lisääntyä messinkiötökät taloudessani ja niinhän ne sitten alkoivat. Että puhutaan nyt niistä sitten.

Tulin nimittäin "vahingossa" surffanneeksi vähän ulkomaisia kirppissivustoja ja siellähän noita oli oikein maniaksi asti tarjolla. Ja en tietenkään voinut vastustaa himoani vaan ostin muutaman, ihan vaan kun niin nättejä olivat. Halpoja ei niinkään, postikuluineen tulee tämmöisille ihan mukavasti maksettavaa kun eivät ihan kevyimmästä päästä ole.

No mutta nyt on sitten kärpäsellä ja kukolla kavereina pari rapua, kotilo, pähkinän muotoinen pähkinänsärkijä sekä sammakko, joka ei sittenkään ollut messinkiä, vaikka myyjä niin väitti, vaan on ehkä pronssia.

Suosikkini näistä on ehdottomasti tämä taskurapu. Se on vaan niin hauskan näköinen ja näyttää niin kivalta ja sykähdyttävältä melkein missä vaan. Toseksi kivoimmat on kotilo ja pähkinä, ne kun ovat oikein jytkyä messinkiä ja erityisen kauniit pinnoiltaan. Toinen vahvasti patinoitunut ja toinen melkein kiiltävä vielä. 

Pähkinä saa paraatipaikan joulupöydän koristeena ja simpukka on jo yöpöydällä korurasiana ja rapu seilaa ympäri olohuonetta. Noista muista jäin arpomaan, että tykkäänköhän nyt sittenkään kaikista niin paljon, jos pistelisi kiertoon muutaman (sammakon ja ravun). Voisi olla ihan fiksua tehdä niin koska saattaa olla että näitä voi vielä tulla tänne pari lisää. Ihan jo siksikin, ettei nyt täysin riistäydy käsistä tämä keräilyvimma. Joku roti sentään.

So I had the brass fly and the rooster and I started to feel like a little collection is forming here and so it did. I did a little shopping  and soon I had these beauties too. But cause I fear that my house will soon be filled with brass ornaments I think I'll probably  sell a couple of these (the bronze frog and the lobster like crab) so that I can get a couple more that I like and then stop the collecting (so I don't become a brass-hoarder :D)

5 kommenttia:

 1. Enpä ole näitä nähnyt täällä kotimaassa.Näistä saat tehtyä vaikka mitä asetelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin saa ja juu ei näitä ihan hirveästi tässä maassa taida olla.

   Poista
 2. Rapu olisi upea rapujuhlien koriste. Ihania ovat.

  VastaaPoista