sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Terveisiä keittiöstä

En ole vieläkään kerinnyt joulukoristeita ripustelemaan kun olen aivan liimautunut tähän keittiön "pikku"remonttiin. Siinä uutta jääkaappia suunnitellessani törmäsin aikatauluongelmaan helojen hankinnassa, kestää vielä viikkoja ennen kun semmoiset saan, niin päätin sitten taklata tuon alakaappiongelman pois päiviltä ensin.

Olin etsiskellyt jo pian pari vuotta suoraan sopivaa kaappia tuon edellisen alakaapiston tilalle, mutta semmoista kun en ollut löytänyt niin olin keräillyt kaikenmoisia muita osia varastoon odottelemaan sen sijaan. Niistä ei mielestäni millään olisi saanut tällaista, mutta kun nyt kerran päätin saada, niin sain sitten.
Keskiosan vihreä kaappi on kokonainen ja sivuille rakentelin palaset itse. Keltaisen oven yläpuolelle pitäisi vielä laatikko tehdä (kun semmoista en kumminkaan valmiina löydä) niin sitten tämä on aivan passeli.

Ainoa pikkuinen mutta on se, että tietysti nämä ovat nyt pitkässä kylmässä säilytyksestä aivan turvoksissa, enkä pääse ihan lähipäivinä maalaushommiin, mutta se ei nyt haittaa, voin siis alkaa keskittyä niihin joulukoristeisiin välillä.

Since it will take me weeks to get the proper hardware for my Meneghini fridge hack-project I decided to tackle the lower cabinet project while waiting. 
Originally I wanted to find something that would've fit there right away, but since these 50's kitchen cabinets are already hard to find these days I just got me some parts I could use to build the one I want.
So far so good, just need to wait a couple of days for the cold stored cabinets to dry out before I can paint it all white. 

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun teet itse ja keksit kaikkea, arvostan ja tykkään ihan kympillä!!! <3
  Tuosta tulee niin hyvä kun saar maalattua :)

  Kiitos inspiroivasta blogistasi!

  VastaaPoista
 2. Ei voi kun ihastella aikaansaamistarmoasi, mahtavaa!!
  T. Tanja

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa . Sinun blogi on inspiroiva . Pakko seurata ☺

  VastaaPoista
 4. Olet sä kyllä uskomaton puuhanainen, tuosta keittiöstä ei voi tulla muuta kuin aivan upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää olla puuhakas, jotta saa aikaan. Upea siitä tulee minunkin mielestä :-)

   Poista
 5. Onpas söpö keittiö. <3 Ihanaa retrotunnelmaa. Lisäsin sinut suosikkeihin, niin pääsen seuraamaan tätä. Remppasin jokin aika sitten oman pikkutupani keittiön -heh: tietenkin valkoiseksi. Täytyypä tämän inspiroimana laittaa siitä jossain kohtaa jotain omaan blogiini, jota juuri olen aloitellut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin jo heti kurkkimassa blogiisi, joko olit laittanut kuvia keittiöstäsi, mutta vielä et ollut ehtinyt. :)

   Poista