keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Ja se pöytä

Ja helpostihan se viime hetken pöytäprojekti ehti jouluksi valmistua ja on kyllä tosi hieno ja sopiva vaikka näin itse kehunkin.

Kannen hionnan jälkeen sipaisin siihen pintaan vielä antiikkitammen väristä vahaa yhden kerroksen verran ja jo vain kuulkaa tuli sileä ja ihana siitä. Vanhoja maalikerrostumia ja jälkiä jätettiin reilulla kädellä, mutta kaikki limenvihreät kynsittiin niin tarkkaan pois kun jaksettiin, eli niin pitkälti etteivät tuolta enää silmiin pistä. 
Nyt se näyttää mieleeni siltä kuin pitääkin ja juuri sellaiselta kun siinä koskaan mitään limenvihreää ei olisi ollutkaan.
Ja aivan ihana on muiltakin osin, sopii mitoiltaankin niin paljon paremmin kuin edeltäjänsä ja nuo pikkulaatikot ovat mitä näppärimmät kadottamaan näköpiiristä kaiken ruman, kuten tv:n kaukosäätimen.

The table-project I started before Christmas was also finished before Christmas and has been in our living room since. I really love the outcome of the smoothly sanded top. I put a coat of antique oak toned wax on it to deepen the tones and the result is just perfect. Now the table looks like it has never been lime green.

2 kommenttia: